Brigitte Sfăt a fost cerută în căsătorie. Cât costă verighetele pe care le-au ales

 Stamen Diana
.

Cine s-ar fi așteptat ca la doar câteva săptămâni de la divorțul de Ilie Năstase, Brigitte să fie pregătită pentru a spune din nou DA. Brigitte Sfăt a fost cerută în căsătorie, iar vedeta este în culmea fericirii. Cornel, noul iubit al acesteia, a reușit să o facă să zâmbească din nou.

După luni de suferință și lacrimi vărsate, Brigitte Sfăt poate spune acum că este o femeie fericită. De când a apărut Cornel în viața ei, totul s-a schimbat și pare a fi o poveste de dragoste în care crede. Abia divorțată de fostul tenismen, Ilie Năstase, Brigitte a fost cerută în căsătorie de iubitul tinerel.

Vestea cea mare a fost dată chiar de vedetă pe una dintre rețelele de socializare. 'Am zis DA!', a scris Brigitte pe una dintre rețelele de socializare. Cornel i-a dăruit viitoarei sale soții un buchet mare de trandafiri roșii. Se pare că decizia este deja luată, iar căsătoria va avea loc, pentru că cei doi au cumpărat deja verighetele.

Brigitte Sfăt a fost cerută în căsătorie

Brigitte Sfăt a fost cerută în căsătorie

Cât costă verighetele pe care le-au ales

Lucrurile se desfășoară mai repede decât am fi crezut. Așa că imediat după ce a fost cerută în căsătorie, Brigitte Sfăt și Cornel au cumpărat verighetele. Așa cum ne așteptam, bijuteriile sunt de la un magazin de lux, iar prețul unei singure bijuterii, precum cele cumpărate de ei, pornește de la suma de 1.300 de dolari.

Citește și: Brigitte Sfăt, intervenție estetică de 3.000 de euro. Vedeta arată cu 10 ani mai tânără

Citește și: Ce nume de familie va purta Brigitte, după divorţul de Ilie Năstase

FOTO: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton