JO și-a făcut o schimbare radicală de look: „Schimbările ajută la încrederea în propria persoană! ”

 Stamen Diana
.

JO pregateste noi proiecte si lucreaza zi si noapte pentru a-si surprinde fanii cu noi melodii. De aceasta data insa, artista alaturi de echipa sa au decis sa recurga la o schimbare radicala de look,  pentru un proiect care urmeaza a fi lansat. 

„A fost ideea oamenilor cu care lucrez sa incercam ceva diferit fata de ceea ce am facut pana acum. Am utilizat extensii roz pentru un shooting si de atunci ma gandesc serios sa ma vopsesc asa. Mai am nevoie doar de putin timp si putin curaj J. Imi e foarte greu sa renunt la blond, o culoare pe care o am de o lunga perioada de timp. Personal nu prefer culoarea roz, dar iata ca multumita echipei mele si a faptului ca lumea a reactionat bine la rozul meu, a inceput sa imi placa si mie:) Cred ca schimbarile sunt bune in general pentru toata lumea, nu doar pentru femei. Faptul ca iesi din zona de confort te dezvolta pe toate planurile, ajuta foarte mult la increderea in propria persoana', a povestit JO.

Vedeta pregateste un nou single, iar intre timp se bucura de succesul piesei „Sangria', continuarea single-ului „Maria', care a fost prima sa piesa in limba spaniola.

JO, pe numele ei Ioana Anuta a reusit in 2012 sa se claseze pe locul al doilea in finala concursului „X Factor'. Ulterior artista a cunoscut succesul cu primul sau single „Soapte' care a strans peste 18 milioane de vizualizari. Aceasta a mai lansat single-uri precum „Mesajul meu' si „Cu un picior in rai', dar si colaborari cu artisti precum Randi sau Geørge (ex. Jorge). Colaborarea cu Randi pentru single-ul „Pana vara viitoare' a stat in topurile celor mai difuzate piese pe radio si TV timp de aproape jumatate de an si a depasit in doar cinci luni de la lansare 25 de milioane de vizualizari pe Youtube.

JO și-a schimbat look-ul

JO și-a schimbat look-ul

FOTO: PR

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton