Enrique Pena Nieto, fostul președinte al Mexicului, divorţează de Angelica Rivera după 9 ani de căsnicie. Şi-au spus adio

 Pirvu Cristina
.

Veste neaşteptată din partea unui dintre cele mai îndrăgite cupluri de peste Ocean. Enrique Pena Nieto, fostul președinte al Mexicului, divorţează de Angelica Rivera după 9 ani de căsnicie. Fiecare au luat-o pe drumuri separate şi nu mai formează un cuplu. 

Angelica Rivera, fosta actriță de telenovele, și Enrique Pena Nieto, fostul preşedinte al Mexicului,  au hotărât să meargă pe drumuri separate. Vestea divorțului a fost dată chiar de către Angelica, prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare.

De foarte mult timp circulau zvonuri conform cărora căsnicia dintre fostul președinte și partenera sa de viață nu mai funcţiona.

„Regret această situație dureroasă pentru mine și pentru copiii mei. De aceea am luat decizia de a divorța. Soțului meu i-am dăruit întotdeauna dragostea mea, timpul meu și efortul de a-mi face datoria ca soție, prietenă și mamă. Astăzi, toată energia mea, forța și dragostea mea se concentrează pe a fi o mamă cât mai bună, în a-mi recupera viața și cariera', a anunțat Angelica Rivera în mediul online.

De altfel, din 7 septembrie 2018, Pena Nieto a renunțat să mai poarte verigheta, iar în data de 27 noiembrie, data aniversării lor de nuntă, niciunul nu a mai postat vreun mesaj legat de mariajul lor, așa cum făceau înainte.

Foto: Northfoto

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton