Connect-R a petrecut o noapte întreagă în club alături de un fotomodel celebru. S-au distrat până dimineaţa

 Pirvu Cristina
.

Connect-R apare din ce în ce mai rar la evenimente mondene, semn că se concentrează foarte mult pe cariera sa. De când a anunţat divorţul de Misha, toţi sunt curioşi să afle cu cine îşi petrece timpul artistul. Iată că acum a ieşit în club cu un fotomodel cunoscut. 

Cunoscutul cântăreţ este foarte concentrat în ultima perioadă la proiectele sale, vorbeşte despre viaţa profesională, dar nu şi despre cea personală. Iată că acum el a dezvăluit alături de cine iese în club. Mai are parte şi de distracţie, nu doar de muncă.

Până dimineaţa a petrecut în Capitală alături de Laura Giurcanu. Cei doi s-au distrat până în zori.

„Noaptea în care am baut cel mai mult @lauragiurcanu 💕”, a scris cântăreţul în dreptul fotografiei. Imediat, Laura i-a răspuns: „Mai bem”, semn că au în plan să iasă şi altădată împreună în oraş.

Misha și Connect-R, împreună la ziua fetiței lor

Veselie mare a fost la petrecerea aniversară a Mayei. Fiica lui Connect-R și a Mishei a împlinit 5 ani, iar părinții s-au ocupat de organizarea evenimentului. Baloane, prăjituri delicoase și multă voie bună a fost la petrecerea micuței. Și de această dată, Connect-R și Misha au dovedit că fiica lor este pe primul plan, așa că au renunțat la orgoliu și au fost împreună la ziua Mayei.

Cei doi au făcut și poze împreună, pe care le-au postat pe rețelele de socializare. Toată lumea s-a bucurat că tabloul de familie este acum complet. ‘La mulți ani, Mayu! Te iubim mult❤️🙏🏻’, este mesajul transmis de Misha.

Foto: Facebook, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton