Bianca Drăgușanu a ajuns pe perfuzii la Asia Express. Competiția e din ce în ce mai grea pentru vedetă

 Stamen Diana
.

Bianca Drăgușanu a trecut prin clipe extrem de grele la Asia Express. Vedeta a ajuns pe perfuzii, după ce a avut dureri insuportabile de spate și i s-a administrat antibiotic. Bianca Drăgușanu participă la Asia Express împreună cu sora ei, Oana.

Competiția este din ce în ce mai grea, iar Bianca Drăgușanu simte asta în fiecare moment. Neobișnuită cu acest trai și cu agitația, vedeta a clacat și a ajuns pe perfuzii. Chiar dacă emisiunea de la Antena 1 a început de doar două zile, încă din prima clipă Bianca Drăgușanu a spus că vrea acasă, mai mult, acesteia nu-i convine nimic din ceea ce se întâmplă.

Vedeta a avut nevoie de îngrijiri medicale și a avut parte de primul ajutor. Astfel că, Bianca Drăgușanu a fost nevoită să continue competiția cu branula în mână, iar tot greul a căzut pe sora ei. Oana a cărat rucsacul Biancăi și a fost nevoită să se descurce singură la o probă de coregrafie.

„Ea este mult mai puternică decât mine din toate punctele de vedere și cred că s-a văzut asta'a spus Bianca Drăgușanu, despre sora ei.

Bianca Drăgușanu a ajuns pe perfuzii la Asia Express

Bianca Drăgușanu a ajuns pe perfuzii la Asia Express

Bianca Drăgușanu a făcut multe sacrificii la Asia Express

Cursa de pe Drumul Elefantului a fost mult mai complicată decât se aşteptau, iar surprizele au fost pe măsură. Aşa a ajuns Bianca Drăguşanu să meargă într-o remorcă plină cu nuci de cocos sau prin ploaie, într-o remorcă descoperită. Ultima oară am mers cu un Bentley’, declara ea în timp ce îşi căuta un loc printre nucile de cocos.

Citește și: Cum arăta Bianca Drăguşanu înainte de operaţiile estetice. A investit zeci de mii de euro

Citește și: Accidentări pe bandă rulantă la Asia Express. Bianca Drăguşanu a cerut ajutorul medicilor

FOTO: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton