Emma Stone e însărcinată! Primele imagini cu burtica de gravidă

 Oana Pantazi
.

Emma Stone e însărcinată! La 32 de ani și la scurt timp după ce s-a măritat cu Dave McCary, actrița va deveni mamă pentru prima oară. Vestea a fost confirmată de un apropiat al cuplului.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Vestea că Emma Stone este însărcinată i-a încântat pe fani, chiar dacă actrița și soțul ei nu au confirmat vestea în mod oficial. Actrița și soțul ei, Dave McCary, care lucrează pentru Saturday Night Live, au fost însă surprinși de paparazzi pe stradă, în timp ce se plimbau prin Los Angeles, iar sarcina Emmei era vizibilă.

Emma-Stone-insarcinataEmma-Stone-insarcinata

Emma Stone, însărcinată pentru prima oară la 32 de ani

După ce Daily Mail a publicat fotografiile cu cei doi, vestea că Emma Stone este însărcinată a fost confirmată de o sursă apropiată cuplului.

„Emma este însărcinată și adoră mariajul!', a dezvăluit sursa pentru E! News, iar People a confirmat, de asemenea, vestea, cu atât mai mult cu cât actrița pare să fie deja în trimestrul trei de sarcină.

Emma Stone și Dave McCary nu au confirmat încă vestea, dar nu este un secret pentru nimeni că cei doi sunt foarte discreți în privința vieții lor personale. încă nu a oferit un răspuns oficial asupra zvonurilor, dar se știe că aceasta preferă să își țină viața personală extrem de privată. Cei doi și-au anunțat oficial logodna la sfârșitul anului 2019, când actrița și-a dezvăluit inelul de logodnă pe Instagram, iar nunta a avut loc în septembrie anul trecut.

Citește și: Cum se înțelege Raluca Bădulescu cu părinții, la 46 de ani: „Chiar dacă s-au supărat privind unele alegeri pe care le-am făcut…”/ EXCLUSIV

Citește și: Oana Roman, adevărul despre despărțirea de Marius Elisei: „Lui nu i-a mai convenit să stea cu mama”!

Citește și: Tily Niculae, soțul și copiii, testați pozitiv pentru COVID-19: „Radu a făcut reacție alergică la antibiotic, am chemat ambulanța”

Citește și: Primele imagini cu concurenții de la Survivor România în Republica Dominicană

Actrița s-a căsătorit în secret

Actrița Emma Stone și regizorul Dave McCary au anunțat în luna decembrie a anului trecut că s-au logodit. Discreți din fire, de atunci nu au mai făcut niciun anunț, dar vestea căsătoriei lor a fost confirmată anul trecut în septembrie de către publicația People.

Vedeta premiată cu Oscar pentru rolul din „La La Land s-a logodit cu scenaristul și regizorul emisiunii „Saturday Night Live de la NBC, Dave McCary, după o relație de doi ani.

S-au cunoscut în urmă cu 4 ani, când actrița a luat parte la un scheci regizat de McCary, iar povestea lor de dragoste a început să se scrie un an mai târziu.

Mulți se așteptau să bată clopotele de nuntă cât mai curând, dar și acest lucru s-a întâmplat fără știrea fanilor. Cel puțin dacă ne luăm după ultimele fotografii care au apărut cu vedeta. Paparazzilor aflați pe urmele actriței nu le-a scăpat faptul că inelul de logodnă a fost înlocuit cu o altă bijuterie care pare a fi o verighetă, în timp ce și Dave purta un inel asemănător pe deget. Acum, Emma Stone e însărcinată și urmează să devină mamă pentru prima oară.

Foto: Hepta, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton