Carmen de la Sălciua și actuala iubită a lui Culiță Sterp, de la Survivor, au dat nas în nas la o petrecere. Cum au reacționat

 Stamen Diana
.

Carmen de la Sălciua și Daniela, actuala iubită a lui Culiță Sterp de la Survivor, au dat nas în nas la o petrecere. Avem imaginile care demonstrează că au fost în același loc, iar prezent era și cântărețul.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Carmen de la Sălciua, fosta soție a lui Culiță Sterp, și Daniela, iubita care îl va face tată pentru prima dată, au dat nas în nas la aceeași petrecere. Mai mult evenimentul a fost unul din familie.

Culiță Sterp Survivor (2)Culiță Sterp Survivor (2)

La sfârșitul lui octombrie 2019, sora lui Culiță Sterp s-a căsătorit, iar la eveniment concurentul de la Survivor a venit alături de Carmen de la Sălciua. Puțini știau că la petrecere a fost prezentă și Daniela, femeia care îl va face tată pentru prima dată pe cântăreț. La vremea respectivă, Culiță Sterp și Daniela nu aveau nicio legătură, însă iată că doar câteva luni mai târziu cei doi anunțau că formează un cuplu.

După un divorț scandalos, Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua și-au mai dat încă o șansă și s-au împăcat. Chiar dacă au încercat să-și continue relația, se pare că lucrurile se consumaseră între ei și nu mai exista nicio cale de a fi fericiți împreună.

Citește și: Culiță Sterp, primele declarații despre noua iubită. Cine este Daniela și cu ce se ocupă

Citește și: În timp ce Carmen de la Sălciua dă vina pe infidelitate pentru nefericirea ei, Culiță Sterp își prezintă noua cucerire: „Uitați ce iubită frumoasă am!”

Citește și: Cine sunt Faimoșii de la Survivor sezonul 2

Citește și: Oana Roman divorțează de Marius Elisei. Bărbatul refuză să-i mai vorbească

Culiță Sterp de la Survivor va deveni tată pentru prima dată

Anul 2021 se anunță a fi unul plin pentru Culiță Sterp de. Va devenit tată pentru prima oară și participă la Survivor România, emisiunea de la Kanal D. După despărțirea definită de Carmen de la Sălciua, Culiță Sterp a început o relație cu Daniela Iliescu și se pare că lucrurile au evoluat mai rapid decât mulți s-ar fi așteptat. Relația lor pare că s-a închegat destul de bine, mai ales că iubita solistului este însărcinată.

Daniela Iliescu ar fi trecut deja de primul trimestru și chiar a postat primele imagini cu burtica de gravidă. Emoțiile sunt mari de ambele părți, iar Culiță Sterp este cu atât mai îngrijorat dat fiind că va trebui să lipsească o perioadă după ce a acceptat provocarea Survivor România.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton