Marius Elisei, primele declarații după despărțirea de Oana Roman și despre afacerea familiei: "Financiar, îmi merge bine"

 Laciu Andreea
.

Marius Elisei a făcut primele declarații oficiale despre divorțul de Oana Roman. După ce vedeta a anunțat că soțul ei a plecat de acasă, după ce a lăsat-o și fără afacere, acum bărbatul a ieșit public să lămurească situația. Care este, de fapt, adevărul?

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Oana Roman a primit o lovitură neașteptată, chiar înainte de Crăciun. Tocmai când părea că mariajul ei a intrat pe un făgaș normal și că va petrece Sărbătorile de Iarnă alături de soțul ei, Marius Elisei a decis să plece de acasă.

„Da, știu să gătesc și încă foarte bine. Îmi place foarte mult să gătesc. Eu mi-am făcut singur masa de Sărbători. Știu să fac orice, până și sarmale fac. Din punctul meu de vedere mă descurc bine pentru perioada pe care o trăim. Nu mă sperie Covid-ul, cred în acest virus, de aceea mă voi și vaccina. Îmi merge însă bine în perioada asta, din punct de vedere financiar', a declarat Marius, pentru Click!

oana-roman-isabela-1oana-roman-isabela-1

Ce spune Oana Roman despre depărțirea de Marius Elisei

Dacă este să ne luăm după această declarație, nu pare că Marius Elisei regretă plecarea din casa pe care o împărțea cu Oana Roman. Nu este însă prima oară când mariajul vedetei scârâțâie din temelii, după cum a recunoscut chiar ea, în numeroase ocazii.

„Mama trebuie să stea cu mine pentru că nu mai putea să stea singură. Marius a venit cu ideea să stea cu noi, dar apoi nu i-a mai convenit, pentru că simțea că îi ia din intimitate, că nu mai era aceeași atmosferă în casă. Dar nu de la asta au început discuțiile dintre noi, acestea au apărut de mai mulți ani, dar nu din cauza mamei.

Problemele nu au venit din exterior, au fost interioare. La un moment dat, se întâmplă să ajungi în punctul în care să îți dai seama că sunt chestii care țin de principii de viață, care sunt diferite. Și atunci, ce rost are să te chinui? Nu e sfârșitul lumii, nu moare nimeni', a mărturisit Oana Roman, la emisiunea Trăiri cu Andreea Mantea.

Citește și: Oana Roman, adevărul despre despărțirea de Marius Elisei: „Lui nu i-a mai convenit să stea cu mama”!

Citește și: Carmen de la Sălciua și actuala iubită a lui Culiță Sterp, de la Survivor, au dat nas în nas la o petrecere. Cum au reacționat

Citește și: Tradiții și superstiții de Bobotează. Ce trebuie să faci ca să-ți meargă bine tot anul

Citește și: Mioara Roman suferă de o boală gravă. Oana Roman, cu lacrimi în ochi: „Are un Parkinson foarte agresiv”

Ce se întâmplă cu fetița Oanei Roman și a lui Marius

Cu toate că a durut-o gestul făcut de soțul ei, Oana se concentrează pe binele fetiței lor, micuța Izabela. Ea a dezvăluit și câteva motive pentru care relația ei cu Marius a ajuns în acest punct.

„Eu cred că interesul principal e ca Iza să se dezvolte cum trebuie și ea a înțeles. Au fost multe discuții de-a lungul timpului. Pe undeva s-a umplut și s-a depășit limita. Pasiune și iubire ca la început nu mai e, după niște ani. Importantă e prietenia, complicitatea, respectul. Când se duc astea e problema. Se rupe nu când nu mai e pasiune, se rupe când nu mai e baza, fondul.

Cred că într-o relație conteză mai mult decât orice. La început e pasiune, dar fundamentul e ăsta. Știu multe cupluri care nu trăiesc o pasiune din aia nebună, dar se iubesc în sensul că sunt acolo, și asta contează foarte mult. Când crezi că doar pasiunea și doar distracția contează, e o problemă. Când ai discuții în ce privesc încrederea și prietenia, acolo e o problemă”, a mai adăugat Oana Roman.

„Eu sunt foarte senină, sunt foarte ok cu situația care este acum. Cred că așa e mai bine pentru toată lumea. Fără discuții, fără tensiuni, fără controverse e mult mai bine, în primul rând pentru Iza. Cel mai important este ca ei să îi fie bine, să aibă o relație frumoasă cu ambii părinți ai ei. Și ea are o relație foarte ok cu tatăl ei.

E foarte recentă treaba, dar eu sper ca relația mea cu el să fie mai senină și mai echilibrată așa, decât a fost până acum. Sper din tot sufletul', și-a încheiat Oana Roman mărturisirea din emisiune.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton