Emily Burghelea a ajuns pe perfuzii, la spital. Vedeta este însărcinată în al treilea trimestru

 Raiciu Adriana
.

Emily Burghelea a ajuns pe perfuzii, la spital. Însărcinată în al treilea trimestru, Emily Burghelea a ajuns pe perfuzii, la spital. Vedeta nu a oferit, însă, prea multe detalii despre starea sa de sănătate, însă a postat o fotografie pe contul său de socializare!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Emily Burghelea a ajuns pe perfuzii, la spital. Emily Burghelea trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața unei femei. Are o relație bine sudată cu soțul ei, Andrei, și urmează să devină mamă pentru a doua oară în mai puțin de două luni. Vedeta abia așteaptă momentul în care își va ține băiețelul în brațe, însă, la momentul actual, pare că se confruntă cu anumite probleme.

emilyemily

Recent, pe contul său de socializare, Emily Burghelea a postat o imagine de pe patul de spital, pe perfuzii. Vedeta nu a oferit, însă, niciun alt detaliu despre starea sa de sănătate.

Citește și: Însărcinată în al treilea trimestru, Emily Burghelea pleacă în vacanță cu familia:„Ne place să trăim periculos’

Citește și: Cum arată soțul lui Emily Burghelea fără mască. Imaginea postată pe rețelele de socializare:„A venit momentul să mă cunoașteți’

Citește și: Cum se înțeleg Octavia Geamănu și Marian Ionescu după șapte ani de căsnicie: „Nu e uşor să stai cu mine sub acelaşi acoperiş

Citește și: Alin Oprea și Medana s-au căsătorit. Primele imagini de la cununia civilă:Sunt doamna Oprea cu acte în regulă

Emily Burghelea a ajuns pe perfuzii, la spital

Emily Burghelea, însărcinată în al treilea trimestru, a plecat în vacanță alături de familia sa, în Dubai. Vedeta s-a relaxat din plin, însă a trecut și prin tot felul de stări. Cei de la companiile aeriene nu îi mai permitea să se întoarcă în țară, considerând că sarcina este mult prea mare. Din fericire, situația s-a rezolvat, asta după un control amănuțit la cei mai buni medici din Dubai, care au confirmat că sarcina îi permite să zboare cu avionul fără probleme.

Totuși, la puțin timp de la întorcerea în țară, aceasta a ajuns pe perfuzii, iar dovada stă în imaginea postată pe rețelele sociale.

Când va naște Emily Burghelea

Totodată, după ce a mers la control în Dubai, Emily a aflat și când va naște cu exactatite. Conform medicilor, aceasta va aduce pe lume băiețelul în data de 31 ianuarie.

Măcar acum știu când o să nasc! Conform medicilor din Dubai, pe 31 ianuarie! Voi ce credeți? Au estimat bine? O să nasc mai devreme, mai târziu? Sau ce credeți că se mai poate întâmpla în perioada aceasta…? Am ajuns cu bine. Asta este tot ce contează! Bine măcar că nu am născut în aeroport, de la emoții! Aveam toate șansele! ‘, a povestit ea pe Instagram.

sursă foto- Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton