Cum l-a cucerit Gina Pistol pe Smiley, acum 7 ani. Ce au făcut la prima lor întâlnire: „A venit la mine și...”

 Ifrim Georgiana
.

Cum l-a cucerit Gina Pistol pe Smiley, acum 7 ani. Juratul de la „Vocea României' și prezentatarea de la „Chefi la cuțite' formează un cuplu de aproape 7 ani. În luna martie a anului trecut, cei doi au devenit părinți pentru prima oară, atunci când Gina a adus-o pe lume pe Josephine. Invitată în emisiunea „Lucruri simple', aceasta a făcut o serie de declarații despre începtul poveștii de dragoste cu Smiley. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum l-a cucerit Gina Pistol pe Smiley, acum 7 ani. Gina Pistol și Smiley formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. Cei doi se cunosc de foarte mult timp, însă flacăra iubirii s-a aprins în urmă cu 7 ani. La început, aceștia nu au făcut public faptul că formează un cuplu, însă, treptat, au început să se afișeze împreună. Invitată la podcastul lui Horia Brenciu, Gina Pistol a dezvăluit cum l-a cucerit pe tatăl fiicei sale.

sm9sm9

Cum l-a cucerit Gina Pistol pe Smiley și cum a decurs prima întâlnire. În cadrul aceluiași interviu, prezentatoarea de la „Chefi la cuțite' a vorbit și despre parcursul ei profesional. Înainte de a lucra în televiziune, Gina Pistol a fost optician și obișnuia să șlefuiască lentile pentru ochelari, într-o clinică din orașul natal.

Citește și: Smiley și fiica lui, Josephine, fotografie de colecție împreună. Cum i-a surprins Gina Pistol:'Într-adevăr, fără cuvinte'

Citește și: Ce ritual respectă Gina Pistol și Smiley, de când au devenit părinți:”Cel mai bun exercițiu”

Citește și: Răzvan Simion, apariție spectaculoasă alături de fiica lui și de iubită.Ce ținute au purtat Ianca și Daliana Răducan

Citește și: Alexandra Zmărăndescu, adevărul despre ruptura dintre ea și tatăl ei, Cătălin Zmărăndescu:„L-am iubit extrem de mult. Lipsa lui m-a făcut…'

Cum l-a cucerit Gina Pistol pe Smiley, acum 7 ani

Prezentatoarea de la „Chefi la cuțite' a povestit cum a decurs prima întâlnire dintre ea și Smiley. Aceasta s-a oferit să-i gătească găluște cu prune, cunoscute în popor și sub numele de gomboți, susținând că acela a fost momentul când l-a cucerit.

 „Noi vorbeam, ne recomandam filme, inainte să fim împreună. Îi dădeam memeuri funny și îl făceam să râdă. Eram cu o prietenă și mâncam gomboți și îi trimit o poză și zice: „Mamă, ce poftă am!'. Zic: „vrei să îți fac? Când mă întorc în București, îți fac'. Zice: „da'. Zic: „mamă, gata l-am agățat'.

A fost prima dată când am făcut gomboți. A venit la mine am pus Depeche Mode și am stat vreo trei ore să mâncăm gomboți. Pe urmă trebuia să plece și a plecat, dar s-a mai întors', a susținut Gina Pistol în podcastul lui Horia Brenciu.

„Se împacă bine cu felul meu de a fi'

Gina Pistol a susținut că este compatibilă cu Smiley din multe puncte de vedere, lucru pe care l-a sesizat încă de la început. În luna martie a anului viitor, cei doi părinți vor sărbători șapte ani de relație.

„Facem 7 ani la anul, în martie (n.r de relație). Se împacă bine cu felul meu de a fi și asta am apreciat cel mai mult la Andrei. Înainte să încep relația cu el eram eu așa…mă gândeam oare o să găsesc pe cineva ca mine. Și aveam o discuție cu Dumnezeu: să fie omul potrivit pentru mine. Să fie om bun și să fie bun pentru mine. Și uite că…a făcut bine', a mai spus prezentatoarea.

Ce job-uri a avut prezentatoarea înainte de a debuta în televiziune

Prezentatoarea de la „Chefi la cuțite' este de meserie optician. Aceasta a profesat într-o clinică din orașul natal, însă și-ar fi dorit să ajungă bijutier.

„Făcând practică la un magazin de optică, m-au angajat ca operator xerox. De la 17 ani am început să muncesc. Câți oameni veneau să tragă la mine la xerox. Apoi am lucrat la un magazin de articole sportive.

Sunt de meserie optician. Mama s-a gândit să am o meserie să fac bani. Pe vremuri, când făceam practică șlefuiam lentile. Nu mă văd făcând asta. Dădusem la optică. Voiam să devin bijutier. Asta am terminat, optica', a mai spus aceasta.

Gina Pistol, despre apariția în Playboy

Iubita lui Smiley a vorbit și despre pictorialul din Playboy și momentul când a fost desemnată cea mai sexy femeie din România.

„Cristian Botez, fotoreporter de la agentie mi-a zis că e un casting la PlayBoy și dacă aș vrea să merg. Zic: ce să caut acolo printre divele alea? Am fost la casting și singurul care m-a simpatizat a fost domnul Boerescu. Florin Călinescu nu m-a plăcut. A fost o prezentare și o defilare în costum de baie. Cred că a contat mult și felul meu de a fi. Eram o fată simplă și se pare că am plăcut.

Nu conștientizam. Nu știu ce înseamnă a fi sexy. O luam ca pe un compliment, dar eu eram eu și atât. Simpatică, nebună, fată faină. Dacă vreau atunci când intru într-o încăpere pot să captez atenția fără să fiu vulgară, dar dacă nu vreau pot să intru printre invitați și să nu fiu văzută', a încheiat partenera lui Smiley.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton