Diana Enache are o relație cu fiul lui Sorin Ovidiu Vîntu de 4 ani. Cum a decurs prima întâlnire cu părinții ei: „L-au cunoscut la ziua mamei mele”

 Radulescu Ruxandra
.

Diana Enache are o relație cu fiul lui Sorin Ovidiu Vîntu de 4 ani. Diana Enache, detalii despre momentul când iubitul ei i-a întâlnit părinții, în cadrul unui eveniment foarte special. Fiica solistului Adrian Enache are 26 de ani, iar publicul a remarcat-o când a apărut alături de tatăl ei, la show-ul „Te cunosc de undeva”. Talentată și frumoasă, Diana are mulți pretendenți, însă doar unul a reușit să o cucerească. Bărbatul respectiv a trebuit să treacă și „proba de foc”, întâlnirea cu părinții vedetei. Diana Enache a relatat cum a decurs întreaga poveste.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Diana Enache are o relație cu fiul lui Sorin Ovidiu Vîntu de 4 ani. Diana Enache se înțelege bine cu tatăl ei și a menționat că poate discuta cu el despre foarte multe aspecte legate de viață și zona profesională. Tânăra nu ezitat să-l prezinte pe actualul iubit părinților. Vedeta a ales un eveniment cât se poate de special, ziua de naștere a mamei sale. Diana Enache a relatat că familia l-a acceptat pe iubitul ei și că au fost prietenoși. Ea a mărturisit că întreaga situație a decurs foarte natural și că toată lumea s-a simțit bine.

download-19download-19

Diana Enache are o relație cu fiul lui Sorin Ovidiu Vîntu de 4 ani

Nu mi-am făcut probleme, ai mei sunt foarte prietenoși, nu sunt scorțoși. Nu sunt genul care pun întrebări: Ia să vedem CV-ul, ce faci?'. Țin cont, ca orice părinte, să îți fie ție bine, copilului lor. Dar nu am stat cu stres, am fost foarte naturală. L-au cunoscut la ziua mamei mele, a venit cu un buchet imens de flori. I-am zis: Să iei niște flori!' (râde). Glumesc. A fost natural, cum sunt și eu. Eu sunt foarte naturală, poate câteodată sunt prea naturală. Cred că în ziua de azi mai rar găsim oameni naturali. Toți sunt de fațadă și cam atât.', a spus Diana Enache pentru Ego.ro.

Citește și: Cum se înțelege Iuliana Marciuc cu fiul ei adolescent și cu fiica lui Adrian Enache: „Cu Diana am o relație…’/ EXCLUSIV

Citește și: Cum a afectat-o pe fiica lui Adrian Enache divorțul părinților. Ce relație are Diana cu Iuliana Marciuc

Citește și: De ce nu mai vorbește Cătălin Zmărăndescu cu cei doi copii din prima căsătorie: „A avut șanse să vină să se împace cu mine'

Citește și:Soția lui Christian Sabbagh, replică pentru cei care-i „compătimesc’ fiul diagnosticat cu autism:„Nu este neapărat un lucru rău’

Diana Enache, despre schimbarea numelui după căsătorie

Diana Enache a mărturisit că nu este convinsă momentan dacă își va schimba numele în cazul unui mariaj. Ea ar vrea totuși să păstreze și numele tatălui ei, deși acest element nu o definește, ci contează cel mai mult caracterul.

Cine sunt eu ca om, că mâine, dacă mă mărit, nu mă mai cheamă Enache, deci contează ce rămâne, ce e în interiorul tău. Nu știu dacă mi-aș schimba numele. Probabil o să mă cheme și Enache, dar și cum mă va chema ulterior. Nu știu.', a mai adăugat aceasta.

Diana Enache spune că unii o confundă cu soția tatălui ei

Diana Enache a povestit și câteva situații neașteptate de care a avut parte, când a fost cu tatăl ei la Teatrul de Vară din stațiunile de pe litoral. Vedeta a povestit că, atunci când se afla alături de Adrian Enache, mulți credeau că ea este soția artistului.

Știi ce se mai întâmplă în ultima perioadă? Chiar m-am supărat vara aceasta, când am fost la Teatrele de Vară prin toate stațiunile. Când ajungeam, oamenii se îmbulzeau, se bucurau, voiau să facem poze. Ziceau: Vai, domnule Enache, ați venit cu soția!'. Și eu am auzit acest lucru o dată, de două ori, de trei. Zic: Ia să ne gândim, ceva este în neregulă! Ori ești tu prea tânăr, ori sunt eu prea bătrână!', a mai spus Diana Enache pentru sursa menționată.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton