Emily Burghelea a petrecut o noapte împreună cu Maluma și l-a făcut să piardă avionul: "Eu cred foarte tare în legea atracției"

 Lupescu Anca
.

Emily Burghelea a atras atenția în presă, după ce și-a dat demisia de la Acces Direct, unde era asistentă TV. Vedeta a aflat că Vulpița era bătută de Viorel, iar stuff-ul emisiunii ascundea acest detaliu. Din acest motiv, Emiliana a decis să întrerupă colaborarea cu postul tv.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Ceea ce puțini știu despre Emily, cea care a participat și la Bravo, ai stil!, este că tânăra a petrecut o noapte cu Maluma, celebrul cântăreț, care a venit, la un moment dat în România. Cei doi s-au distrat împreună într-un club bucureștean, iar prezența româncei l-a făcut pe celebrul artist să rateze avionul.

Totul s-a întâmplat în 2018, atunci când Maluma a susținut un concert la Romexpo. Fană înfocată a cântărețului, Emiliana a participat la show, însă nu a putut să îl vadă prea bine, din cauza ploii. 

După concert, ea a ajuns cu prietenele ei în același club în care a venit și Maluma, la after party. 

Cântărețul columbian s-a distrat enorm în România, așa cum o fac toți străinii care ajung aici. A stat în club până dimineața, motiv pentru care a uitat că are avion, așa că a fost nevoit să reprogrameze zborul cu două ore mai târziu. 

Emily spune că s-a simțit excelent și că îi pare foarte rău că nu a făcut și poze, în aceas seară. 

'Mi-am dorit din tot sufletul să fac o poză cu el și Dumnezeu a făcut în așa fel încât să fie chiar în clubul în care eu m-am dus să petrec cu fetele. O, Doamne!

Eu cred foarte tare în legea atracției. Tot ce gândești atragi și tot ce atragi se materializează. Printr-o cunoștință chiar am ajuns să-l cunosc și să fac cunoștință cu el. Mi-a fost rușine să fac poze. O să trăiesc cu un regret în suflet.

Am petrecut ore bune în club, a stat până dimineața, s-a distrat și a zis că va reveni în România pentru că, aparent, i-a plăcut foarte tare. E incredibil de modest, incredibil de sociabil, a dansat toată noaptea și chiar nu ai fi spus că este atât de celebru, nu ai fi spus că este Maluma.  

emily_acces_direct-1emily_acces_direct-1

Am păstrat o limită, nu se pune problema de mai mult, a fost o onoare pentru mine să stau cu el la masă', a declarat Emiliana Burghelea, pentru Kanal D.

Maluma a ajuns în atenţia publicului în 2010, odată cu lansarea piesei „Farandulera”.

Single-ul a devenit hit în Columbia, iar lui i-a urmat lansarea albumului de debut, „Magia”. Un an mai târziu, în 2013, Maluma a fost nominalizat la MTV Europe Music Awards, la categoria „Best Latin America Central Act”, şi în cadrul Latin Grammy Awards, pentru „Best New Artist”.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton