Lidia Buble a clacat! Despărțirea de Răzvan Simion i-a pus capac și a izbucnit în plâns, pe Instagram: „Pot eu oare s-o iau de la început?”

 Dumba Gabriela
.

Lidia Buble s-a ținut tare, a râs și a petrecut, după despărțirea de Răzvan Simion, însă nu și-a mai putut ascunde adevăratele sentimente și a izbucnit în plâns, pe Instagram.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

După o perioadă în care părea că nu este afectată deloc de ruperea relației cu matinalul de la Antena 1, după cinci ani în care toată lumea se aștepta la o nuntă, cântăreața a plâns în fața fanilor săi de pe Instagram, întrebându-se cum va fi viața ei de aici încolo.

Citește și:

Lidia Buble o ține tot într-o petrecere de când s-a despărțit de Răzvan Simion! „Te aștept acasă, ca să te sufoc cu iubire”

După ce Răzvan a anunțat despărțirea de ea, motivând că Lidia nu mai era fericită alături de el, cântăreața a ales să păstreze tăcerea și nu a comentat nici o secundă ceea ce s-a întâmplat. Acum, cântăreața se află la Deva, acolo unde locuiește familia numeroasă ei și postează din ce în ce mai des imagini cu părinții și frații ei.

Lidia-Buble-5-8Lidia-Buble-5-8

Zilele trecute, Lidia s-a arătat extrem de emoționată pe Instagram, iar asta pentru că, susține ea, se simte foarte bine acasă, mai cu seamă că a sărbătorit-o și pe mama ei, a cărei zi de naștere a fost recent. În timp ce povestea fanilor săi ce face acasă, cântăreața nu și-a mai putut stăpâni lacrimile și a izbucnit pe InstaStories.

„E prea drăguț la mine acasă. Cât îmi place.. de nu mai pot. Doamne, aici aș rămâne, e foarte fain. Mă bucur atât de mult că am venit. Este oare iertare pentru tot ce-am făcut. Doamne, pot eu oare s-o iau de la început? Înaintea ta, în fața ta', a spus Lidia Buble, printre lacrimi, pe Instagram.

Mesajul prin care Răzvan a anunțat despărțirea de Lidia

„O noua calatorie… Sunt diferit astazi pentru ca am invatat sa nu ii mai judec pe ceilalti si nici pe mine. Am invatat sa ii iert pe ceilalti pt ca mi au oferit prea mult ori prea putin dar mai ales sa ma iert pe mine.

Citește și:

Dani Oțil i-a dat o replică usturătoare lui Răzvan, după despărțirea de Lidia Buble. Ce i-a spus prezentatorul colegului său, în direct: „Ești în criză de când…”

Au fost ani in care m am iubit prea putin in timp ce primeam prea multa iubire cu care nu stiam ce sa fac.
Au fost ani in care m am ferit de iubire ca de cel mai mare dusman. Au fost ani in care iubirea mi a fost oxigen.
Ce am invatat pana acum despre iubire? Iubirea inseamna daruire, libertate emotionala, inseamna a vrea din suflet sa il vezi pe celălalt fericit.', a scris Răzvan Simion pe Instagram. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton