Loredana de la Insula iubirii este însărcinată. Fosta iubită a lui Hamude s-a căsătorit în secret

 Stamen Diana
.

Hamude este istorie! Loredana de la Insula iubirii este însărcinată și s-a căsătorit în secret. Fosta concurentă din show-ul controversat de la Antena 1 este în culmea fericirii alături de noul bărbat din viața ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Au trecut patru ani de când Loredana și Hamude au mers împreună la Insula iubirii pentru a-și testat relația. Din păcate, relația lor nu a rezistat, ba chiar a existat un întreg scandal între cei doi foști iubiți.

Anii au trecut, iar Loredana de la Insula iubirii și-a refăcut viața complet. Fosta concurentă de la Antena 1 a rămas însărcinată cu bărbatul care o face fericită și au făcut cununia civilă. Cei doi urmează ca în scurt timp să devină părinți pentru prima dată.

Citește și: O mai ții minte pe Cati, de la Insula Iubirii? Fosta iubită a lui Răzvan e complet transformată și a bifat schimbări și în viața personală

Loredana de la Insula iubirii va deveni mamă și este plină de emoții. Fosta iubită a lui Hamude și-a văzut de viața ei după despărțire și și-a întemeiat familia mult dorită de ea.

Loredana de la Insula iubirii e complet schimbată

Nu doar că și-a schimbat iubitul, ci și aspectul fizic. Loredana de la Insula iubirii este complet transformat și se poate observa că a apelat la medicul estetician pentru a-și face mici intervenții.

Loredana-de-la-Insula-iubirii-2Loredana-de-la-Insula-iubirii-2

Fosta iubită a lui Hamude a renunțat la părul blond și s-a vopsit șatenă. Intervențiile estetice la nivelul feței au schimbat-o complet, iar operația la nas a făcut-o să fie cu totul altă persoană.

Citește și: Alexandra de la Insula iubirii a pierdut sarcina.Trebuia să devină mamă pentru prima dată

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton