Emil Rengle participă la Ferma. Ce vrea să facă cu banii, dacă va ieși învingător

 Oana Popoiag
.

2018 a fost anul lui Emil Rengle, după ce a câștigat Românii au talent, și iată că nici 2019 nu se lasă mai prejos. Vedeta este unul dintre concurenții de la Ferma, rămâne de văzut dacă va fi și pe acest teren la fel de bun ca-n dans. Însă orice e posibil pentru Rengle, care ar fi fost preot azi, dacă ar fi urmat dorința părinților.

Dacă anul trecut a participat la Românii au talent, unde a făcut senzație, câștigând totodată concursul, Emil Rengle are la început de 2019 planuri mari cu Ferma. Noul concurent al emisiunii nu doar că este pregătit pentru o provocare care pare departe de aria sa, dansul, dar știe deja ce va face cu banii, în caz că va ieși învingător. 'Românii m-au susținut în 2018 și m-au ajutat sa mă stabilesc în București. Mi-au dat încredere, m-au votat și am câștigat. Acum este rândul meu să dăruiesc. Îmi doresc să pot să câștig și nu doar să donez banii către o Asociație Anti Drog, ci să mă implic în mod real și activ în campanii în care să ajut tinerii să evolueze', a declarat Emil Rengle.

Emil Rengle, de la preot la dansator

Emil provine dintr-o familie religioasă, iar părinții săi și-au dorit ca el să devină preot. A descoperit devreme că dansul îi este refugiu, iar această pasiune l-a purtat prin întreaga lume, ajungând să câștige bani din pasiunea sa. Își dorește să câștige Ferma pentru a dona premiul către o organizație care sprijină tinerii dependenți de droguri.

Am început să dansez la 7 ani și nu m-am mai oprit de atunci. Am știut de la început că dansul îmi este refugiu. Nu mi-a fost niciodată ușor să fiu diferit. Venirea mea la Ferma este un mod prin care vreau să îi ajut pe toți cei care sunt sau se simt diferiți, să îi conving că nu trebuie să se ascundă sau să se prefacă. Să fie ei înșiși', a mai declarat Emil.

Probele din noul sezon vor fi mult mai intense

În noul sezon al reality show-ului ferma Ferma, nouă femei și nouă bărbați vor fi duși într-o zonă izolată din munții României pe durata celui mai aspru anotimp. Motivați de lucruri diferite pentru a lua decizia de a participa, cei 18 concurenți trebuie să lupte cu propriul curaj, să supraviețuiască provocărilor și condițiilor extreme. Dacă sunt sau nu pregătiți vom vedea în momentul în care se vor întâlni cu neprevăzutul…

 Adrenalină și aventură la maximum

Acest sezon va intensifica experiența concurenților și a telespectatorilor prin intermediul surprizelor, al probelor fizice mult mai intense și al provocărilor cu care se vor confrunta! Lacrimi, râsete și tot felul de greutăți îi vor surprinde pentru cei care au curajul să aspire la premiu! Reality show-ul va fi filmat în munții din România, pe parcursul iernii și nu numai! Cei 18 concurenți provin din medii sociale diferite și au varii profesii, personalități puternice și sunt pe cale să-și testeze propriile limitele.

Mihaela Rădulescu și Cristian Bozgan sunt prezentatorii emisiunii Ferma

După o pauză binemeritată de la viața publică, Mihaela Rădulescu revine ca gazda unui show care îmbină două dintre cele mai mari pasiuni ale ei: televiziunea și aventura! Ea a demonstrat, de-a lungul tuturor anilor în televiziune, că știe când să fie emoționată, empatică, serioasă sau vehementă, însă întotdeauna păstrându-și corectitudinea. Cum este în fața camerelor este și în realitate: sinceră, la obiect, autentică, un bun partener de discuție și o persoană care-ți poate fi confident.

Foto: PRO TV

Citește și:

Motivul pentru care Jorge participă la „Ferma', de la Pro TV. E legat de familie

Cine este Carmen Negoiță, concurentă la emisiunea Ferma de la ProTV? Și-a petrecut copilăria la țară

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton