(P) Alegerea ceasului potrivit - aspecte de avut în vedere

 Sava Elisabeta
.

În momentul în care vrei să cumperi un ceas, fie că vrei să îl dăruiești, fie că este vorba despre o achiziție pentru tine, te poți vedea în fața unei mari provocări. Ofertele de pe piață sunt atât de abundente, ai la dispoziție foarte multe opțiuni și pur și simplu nu știi ce să alegi. Un scurt ghid sau câteva repere pentru a alege ceasuri damă sau ceasuri bărbătești poate fi de un real ajutor în acest sens – în rândurile următoare pot fi găsite câteva aspecte de avut în vedere în momentul în care se dorește achiziția unui ceas.

Stabilește un buget

Fără îndoială va fi nevoie să faci acest lucru, întrucât achiziția unui ceas nu poate fi lăsată la voia întâmplării.

Oricine poate să cadă pradă ispitei și să cedeze tentației de a cumpăra un ceas care are un preț foarte atractiv. O astfel de decizie nu este însă una tocmai avantajoasă, deoarece în majoritatea cazurilor calitatea acestor produse lasă de dorit.

A cumpăra ceasuri de la un brand de renume – spre exemplu ceasuri Fossil – presupune și o investiție. Este de preferat să se evite așa-zisele chilipiruri, care în fapt se dovedesc în cele din urmă a fi alegeri neinspirate. O sumă de bani va trebui pusă deoparte, după cum spuneam și inițial – trebuie stabilit un buget, pentru a putea căuta (fie online, fie în magazinele fizice) în funcție de acest filtru al prețului.

Ce tip de ceas să alegi?

Odată stabilit bugetul, accesoriul ales va trebui să se alinieze și cu stilul persoanei care îl va purta. Drept urmare, indiferent dacă vorbim despre ceasuri dama sau ceasuri barbatesti, există în principiu 3 opțiuni spre care pot să se orienteze cei interesați:

  • Ceasuri elegante

Au un aspect clasic, afișează de regulă ora și data ca funcții de bază și sunt de efect prin subtilitatea lor. În orice circumstanță, un ceas elegant va completa ideal un outfit în același stil. Astfel de accesorii se pretează perfect pentru cei care preferă un stil office sau business.

  • Ceasuri sport

Există numeroase opțiuni și din acest punct de vedere. Cei care preferă astfel de ceasuri au un stil de viață activ, astfel au nevoie și de un accesoriu practic, util dar și rezistent. O recomandare pentru cei interesați de ceasuri sport și nu numai este magazinul online bestwatch.ro.

  • Ceasuri casual

Aceste modele îmbină perfect un design clasic cu partea orientată către fashion, dar și stil practic. Sunt potrivite pentru ținute de zi cu zi, ieșiri în oraș sau chiar pentru ținute casual purtate la birou. O astfel de alegere se poate dovedi a fi inspirată pentru cei care abordează un asemenea stil.

Ținând cont de aceste elemente, mai rămâne de avut în vedere și tipul de mecanism preferat, care acționează ceasul. Opțiunile se referă în acest caz la ceasuri quartz, automatice sau mecanice – fiecare poate alege ceea ce consideră că i se potrivește.

Nu în ultimul rând, ceasul trebuie ales de la o firmă de încredere sau de la un distribuitor autorizat. În acest fel va exista și garanția calității, iar accesoriul va trece testul timpului – un reper în acest sens este și magazinul online menționat anterior – bestwatch.ro.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton