Emil Hossu ar fi împlinit astăzi 81 de ani. Actorul a murit pe scenă, sub ochii soției sale, Catrinel Dumitrescu: "Mereu în amintirea noastră, dragul nostru"

 Dumba Gabriela
.

Emil Hossu ar fi împlinit 81 de ani pe 24 noiembrie și chiar dacă au trecut 10 ani de la moartea actorului, Catrinel Dumitrescu, cea care i-a fost parteneră de viață aproape 20 de ani, încă nu se poate obișnui cu imensa pierdere. Emil Hossu s-a stins pe scenă, chiar sub ochii lui Catrinel Dumitrescu, în timpul unei repetiţii la piesa de teatru 'Aniversarea'.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Actorul a murit într-o seară de miercuri, pe 25 ianuarie 2012, chiar înainte de a urca pe scena Teatrului Nottara. Catrinel Dumitrescu a privit neputincioasă cum un echipaj SMURD a încercat să-l resusciteze fără succes pe soțul său. Cauza decesului, infarct. Nimeni nu a putut accepta că inima actorului s-a oprit brusc, la vârsta de 70 de ani.

catrinel-dumitrescu-tanaracatrinel-dumitrescu-tanara

Mesajul lui Catrinel Dumitrescu, în ziua în care Emil Hossu ar fi împlinit 81 de ani

În ziua în care Emil Hossu ar fi împlinit 81 de ani, Catrinel Dumitrescu a publicat o poză și un gând pe pagina ei de Facebook.

„Mereu în amintirea noastră, dragul nostru……', a scris actrița, al cărei chip ascunde și azi suferința pierderii omului iubit.

Citește și: De ce s-a operat Giani Kiriță după show-ul Sunt celebru, scoate-mă de aici!:„Mi-au apărut niște…’

Citește și: Cum i s-a schimbat viața lui Dragoș Bucur după ce a fost diagnosticat cu diabet și cum îl ține sub control:„Dacă te lupți cu el, nu ai nicio șansă’

Citește și: 31 de ani de la moartea lui Freddie Mercury. Elton John:„Îşi pierduse vederea, corpul îi era plin de…’

Citește și: Cum este Dragoș Bucur ca tată. Prezentatorul de la „Visuri la Cheie’ are trei copii:„Bănuiesc că nu există părinți perfecți’ / EXCLUSIV

Ultimele cuvinte ale lui Emil Hossu pentru soția sa

Emil Hossu și Catrinel Dumitrescu au fost un cuplu atât în viață, cât și pe scenă. Timp de zece ani, cei doi îndrăgiți actori au jucat împreună, cu sala plină, în piesa „Doi pe o bancă'.

Emil Hossu și Catrinel Dumitrescu urmau să joace împreună în piesa „Aniversarea', însă actorul nu a mai ajuns să-și bucure publicul… S-a prăbușit în timp ce se îndrepta spre scenă, sub privirile neputincioase ale soției sale, care i-a fost alături mai bine de 20 de ani.

Cei prezenți atunci acolo au făcut o mărturisire extrem de emoționantă. Conform martorilor tristului și dramaticului moment, ultimele cuvinte ale actorului i-ar fi fost dedicate soției sale:

‘Te iubesc, Catrinel!’, a mai apucat să-i spună Emil Hossu partenerei sale de viață.

'Toată viața noastră o păstrez vie. Pentru mine nu s-a întâmplat nefericitul eveniment. Simt mereu pierderea ca și cum s-ar fi întâmplat recent! Sigur că timpul a mai atenuat puțin din intensitatea durerii, dar toate amintirile sunt vii. Iar cea mai vie amintire este cea a momentului în care am realizat că el nu mai e. Și amintirea asta rămâne vie și intensă în fiecare zi a vieții mele', a mărturisit Catrinel Dumitrescu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton