Adela Popescu a trecut prin clipe teribile în Republica Dominicană din cauza Uraganului Fiona: ”Era ca in filmele cu sfârșitul lumii”

 Calin Maria Bianca
.

Adela Popescu a trecut prin clipe teribile în Dominicană din cauza Urganului Fiona. Aflată la filmările pentru râvnitul show TV 'Sunt celebru, scoate-mă de aici', prezentatoarea TV a trecut prin momente de groază la care nu se aștepta vreodată. Frumoasa soție a lui Radu Vâlcan a povestit prin ce a trecut alături de familia ei, cât și cum au făcut față și au ieșit cu viață din întreaga poveste desprinsă din filmele de groază provocată de Uraganul Fiona.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Fericită că în sfârșit s-au terminat filmările pentru 'Sunt celebru, scoate-mă de aici', Adela Popescu a povestit pe larg cum a fost experiența trăită în junglă, pe perioada filmărilor. Prezentatoarea TV a vorbit și despre experiența Uraganului Fiona, care a lovit Republica Dominicană și a provocat inundaţii şi pagube catastrofale.

adela-9-1adela-9-1

Pentru Adela Popescu și familia ei, Uraganul Fiona a provocat ore de teroare. Nu au mai trecut niciodată prin așa ceva și nu știu cum să procedeze mai bine pentru a se proteja. Și-au pus mobila din casă în geamuri și au încercat să se securizeze pe cât posibil. Fără a putea să iasă din locuință fără curent, doar ei doi și cu copiii, au reușit totuși să facă față clipelor de groază.

Citește și: Cum arăta Adela Popescu în adolescență. Mama ei a postat o fotografie cu ea, la 15 ani:'Cred că îi e dor…'

Citește și: Ce a pățit Adela Popescu în Republica Dominicană, după ce Radu Vâlcan a lăsat-o singură:”Mi-am luat niște cuțite și dormeam cu ele”

Citește și: Dan Manciu a fost eliminat de la Chefi la cuțite, dar Florin Dumitrescu l-a salvat cu amuleta:”Nu îmi permit să îl pierd. Este un om care…”

Citește și: Adriana Bahmuțeanu, despre tânăra care susține că este fiica logodnicului ei, George Restivan:”Dacă se va dovedi că este adevărat…”

Adela Popescu a trecut prin clipe teribile în Republica Dominicană din cauza Uraganului Fiona

Adela Popescu a povestit pe larg experiența de-a dreptul devastatoare petrecută la filmările din Junglă alături de familia ei. Prezentatoarea TV a povestit în cadrul unei emisiuni TV faptul că nu au crezut vreodată că vor ajunge să treacă prin astfel de momente. Deși în jurul lor se vorbea constant și cu teamă de Uraganul Fiona, ea și soțul ei au continuat să creadă că este vorba despre o furtună. Nu au luat lucrurile în serios, asta până când s-a dezlănțuit natura.

Știam că pe la ora 10 seara va ajunge la noi. Pe la prânz, Radu nu avea nicio problemă, s-a dus împreună cu Andreea, soția lui Cabral, la cumpărături. Noi eram la cumpărături. Ea s-a sfătuit cu Cabral a luat mâncare…Radu îi spunea mereu că suntem caraghioși că nu se va întâmpla nimic. Mă sună Andreea și îmi spune – bă, vezi că Radu a luat două borcane de măsline și niște bere-„, a povestit Adela Popescu în emisiunea de la Pro TV.

Adela Popescu și Radu Vâlcan, dați afară din restaurant din cauza Uraganului Fiona

În Republica Dominicană toată lumea se temea de Uraganul Fiona și de dezastrul pe care-l poate face. Adela Popescu și Radu Vâlcan nu erau deloc speriați însă și luau masa la restaurant. Asta până în momentul în care proprietarii i-au dat afară pentru a securiza geamurile și locația.

Eram la un restaurant. Începuseră deja să ne dea afară să securizeze geamurile. Oamenii eliberaseră restaurantul, se urcaseră pe scări să se pună la adăpost. Al meu mânca tacticos peștele. „Eu nu plec de aici până nu termin'. După ce am ajuns acasă, tot ostentativ spunea că ar face jogging. Deja începuse vântul, el alerga. (…)', a mărturisit vedeta în emisiunea de la Pro TV.

Adela Popescu și Radu Vâlcan au pus mobila în geamuri de frica Uraganului Fiona

Au crezut că o să fie doar o furtună ca în România, însă când a început vântul care 'te lua pe sus' la prorpriu, și-au dat seama că nu este de glumit. S-au securizat în casă și și-au pus mobila în geamuri, doar pentru ca Uraganul Fiona să nu le spargă și să pătrundă în locuință.

„Riscam să intre toată nebunia pentru că bătea și vântul îngrojitor și mai și ploua. O furtună oribilă. Ce a urmat a fost agresiv. Când ne-am trezit era ca in filmele cu sfârșitul lumii. Aa ieșit din casă și eram fix ca niște supraviețuitori. (…) Ăla (n.r uraganul) nu era în plan.

Cu vreo două zile înainte, cei din producție au venit. Ne-au spus că trebuie să ne facem niște cumpărături în avans. În Costa Rica era un uragan și se pare că nu ne va ocoli. Am sperat până în ultima clipă că nu o să ajungă la noi, dar a ajuns. A fost de o violență ieșită din comun', a spus Adela Popescu despre Uraganul Fiona.

Adela Popescu: 'E un fel de strigăt al Pământului'

Din fericire, Adela Popescu a trecut cu bine peste Uraganul Fiona alături de soțul și copiii ei. Bucuroși că au traversat cu bine acest clipe de coșmar, nu au mai durat mult filmările și s-au întors pe meleagurile românești. Cu toate astea, Radu Vâlcan a mai fost nevoit să plece, moment în care a asistat și la un cutremur devastator.

„Eu, din fericire, nu am prins niciun cutremur, dar mi-a spus Radu că era fix același vuiet. Un fel de strigăt al pământului', povestește Adela Popescu.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton