Cum a început, de fapt, relația dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău: "Prima lor întâlnire a avut loc..."

 Dumitrache Laura
.

Cum a început relația dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău. Cei doi formează un cuplu de mai bine de doi ani. În tot acest timp, afaceristul se afla în plin proces de divorț cu Claudia Pătrășcanu, mama copiilor săi. Acum că a devenit un bărbat liber, Gabi Bădălău pare că este decis să-și oficializeze relația cu Bianca Drăgușanu. Iată cum s-au cunoscut cei doi!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Gabi Bădălău a fost căsătorită cu Claudia Pătrășcanu și s-au despărțit în 2019. În urmă mai bine de o lună, divorțul dintre cei doi a fost pronunțat, iar acum, afaceristul este un bărbat liber. Acesta are o relație amoroasă cu Bianca Drăgușanu, de la începutul anului 2021.

bianca-dragusanu-gabiel-badalu-relatie-dubai-1-1024×903-16521771075nu16k4bianca-dragusanu-gabiel-badalu-relatie-dubai-1-1024×903-16521771075nu16k4

Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu s-au cunoscut la finalul anului 2020, chiar înainte de Anul Nou. Afaceristul a mers la o petrecere ca să o vadă pe fosta soție a lui Alex Bodi. Apropiații cuplului susțin că Gabi Bădălău vrea să-și oficilizeze relația cu frumoasa blondină.

Citește și:Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu, întâlnire neașteptată cu Andreea Diaconu:”N-are sens să continuăm”

Citește și:Claudia Pătrășcanu, prima reacție după ce Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu și-au oficializat relația:„Îmi cerea să mint copiii'

Citește și: Cum arată Loredana Groza, în realitate.Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru

Citește și:Jennifer Lopez este în doliu.Ce s-a întâmplat cu rețelelele ei de socializare, la o zi după ce a postat un clip cu Ben Affleck

Cum a început relația dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au cunoscut la finalul anului 2020, chiar înainte de Anul Nou, Potrivit unei prietene comună de-ale celor doi, afaceristul și-a dorit să o cunoască pe fosta soție a lui Alex Bodi. Acesta a fost chemat la o petrecere unde se afla și Bianca, iar ulterior au început să vorbească la telefon. Cea care le-a intermediat relația celor doi a fost Ramona Gabor, cea care a avut o relație de cinci ani cu fostul soț al Claudiei Pătrășcanu.

Bianca se afla la ziua unei prietene, la care era invitat să cânte și un artist. Acesta l-a anunțat pe Bădălău de prezența ei în acel club. Atunci Gabi a intrat pe fir. Au început să vorbească la telefon, pe chat, iar prima întâlnire a lor a avut loc cu câteva zile înainte de Anul Nou. Deși Gabi o invitase pe Bianca să petreacă Revelionul împreună, ea a plecat la Ramona Gabor, în Dubai. La începutul anului, Gabi s-a dus după ea. De acolo, au plecat împreună într-o vacanță în Maldive. Ramona a aflat de la Bianca despre Gabi, și chiar s-a bucurat pentru ei', a povestit prietena celor doi pentru playtech.ro.

Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu vor să-și oficializeze relația

Gabi Bădălău a fost în scandal cu Claudia Pătrășcanu, de care a divorțat oficial în urmă cu câteva săptămâni. În tot acest timp, relația dintre Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu a întâmpinat multe neînțelegeri si au avut loc despărțiri și împăcări. Cu toate astea, se pare că povestea lor de dragoste devine din ce în ce mai serioasă. Așa e în fiecare cuplu, ne certăm, ne împăcăm, important că acum suntem foarte bine', a declarat afaceristul pentru sursa citată.

Totuși, se pare că familia lui Gabi Bădălău nu e de acord ca el și Bianca Drăgușanu să se căsătorească. „Ba, mai mult, l-au atenționat pe fiul lor că-l vor dezmoșteni dacă va face acest pas', au mai declarat aceleași surse, pentru Playtech Știri.

Cei doi se pregătesc să-și sărbătorească logodna, cu ocazia împlinirii celor doi ani de relație. Bianca și Gabi vor să petreacă într-o destinație peste hotare. Aceeași sursă a declarat că părinții afaceristului nu sunt de acord ca Gabi să se logodească cu Bianca Drăgușanu.

Declarație publică de dragoste a Biancăi Drăgușanu pentru Gabi Bădălău

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău nu își mai ascunde relația și își declară iubira pe rețelele de socializare. În urmă cu câteva zile, blondina a postat în mediul online un mesaj emoționant pentru iubitul ei, Gabi Bădălău. Dragostea înseamnă să găsesști pe cineva care are grijă de tine, mai bine decât ai tu!', a transmis Bianca Drăgușanu pe pagina de socializare.

Gabi Bădălău a divorțat oficial de Claudia Pătrășcanu, după mai bine de trei ani în care și-au adus reciproc acuzații grave. Cei doi au împreună doi băieți, Nicholas și Gabriel, care locuiesc împreună cu mama lor, în Constanța. De asemenea, Bianca Drăgușanu are o fiică, Sofia, din relația cu Victor Slav.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton