Delia, noi declarații controversate: "Genurile feminin și masculin nu sunt reale"

 Laciu Andreea
.

Delia revine pe rețelele de socializare cu noi declarații controversate, care au stârnit deja un val de reacții pe internet. Recent, a pornit un adevărat scandal național, după ce jurata de la iUmor a susținut că persoanele care decid să nu aibă copii ar trebui felicitate. De asemenea, în mesajul postat atunci de artistă, a mai susținut că ea nu vrea să devină mamă pentru că apreciază prea mult libertatea de mișcare de care se bucură în prezent și care îi permite să călătorească oricând, fără griji.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

De această dată, vedeta se leagă de împărțirea genurilor în cel masculin și cel feminin, precum și de atributele asociate în general cu acestea. Ea consideră că nu sunt reale, ci au fost inventate pur și simplu de societate. Cântăreața le cere urmăritorilor ei să se comporte așa cum simt cu adevărat și să asculte doar de ceea ce le spune sufletul, în viața de zi cu zi, în loc să trăiască în funcție de preconcepții și de vorbele celor din jurul lor.

delia-1delia-1

Delia face noi declarații controversate

Cântăreața nu este deloc străină de controverse. Începând cu stilul ei vestimentar excentric, ce a stârnit mereu reacții, până la declarațiile recente despre copii și ipostaza de mamă, cu siguranță a fost constant în centrul atenției, iar gesturile ei sunt comentate constant. Și de data aceasta, jurata de la Antena 1, a pus paie pe foc.

A adus în discuție un subiect sensibil, care a împărțit societatea în general în mai multe tabere. În special în ultimii ani, s-a discutat tot mai des despre existența mai multor genuri, spre deosebire de împărțirea lor în doar două categorii: masculin și feminin. Vedeta consideră aceste două variante ca pe niște metode de control și de împărțire a oamenilor în tiparele dorite de societate. Ea a redistribuit o postare în care era explicată exact această opinie a Deliei în legătură cu genurile.

Citește și: Delia, noi declarații după ce a spus că nu vrea copii: „Ajungi la disperare, nu poți să trăiești în teroarea asta'

Citește și: Emil Hossu ar fi împlinit astăzi 81 de ani. Actorul a murit pe scenă, sub ochii soției sale, Catrinel Dumitrescu: „Mereu în amintirea noastră, dragul nostru”

Citește și: Reacția lui Dan Negru după ce Delia a fost criticată pentru că nu vrea copii: „E josnică întrebarea…”

Citește și: Mesaj cutremurător postat de soția lui Nosfe, pe pagina lui de Instagram: „Așa mă știe lumea, și am să mor făcând asta!”

„Energia feminină și „energia masculină' sunt strâns legate de valorile atribuite genurilor feminin și masculin iar genurile sunt doar un construct social. Adică sunt inventate în urma negocierii sensului lor de către societate. Mai pe scurt nu sunt reale. Totul e o piesă de teatru.

Tu fă ce simți că e bine pentru spiritul tău și nu te împiedica în etichetele lor. People are so complex and fluid. Dați skip la orice guru spiritual bășit care vă zice că energia feminină înseamnă să fii caring, să fii supusă și energia masculină înseamnă aserțiune, inițiativă și control asupra energiei feminine', este mesajul redistribuit de Delia, pe rețelele de socializare, conform Adevărul.ro.

De ce a hotărât cântăreața să nu facă un copil

Destul de recent, vorbele Deliei rostite într-un clip de pe TikTok, au stârnit valuri de reacții din partea celor indignați, dar și a celor care au sărit să o apere în fața valului de hate.

„De ce nu fac copii? Nu știu, dar cred că ar trebui felicitați oamenii care nu fac copii pentru că toată lumea face și suntem foarte mulți și chiar nu mai avem nevoie să fim foarte mulți.

Adică ne-am atins scopul, ne-am înmulțit destul de mult, este plină planeta de noi și nu suntem prea simpatici așa, adică facem mult rău.Consumăm multă hrană, consumăm foarte multe chestii, facem rău, poluăm’, a zis Delia.

Sursă foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton