Cum se menține în formă Luana Ibacka la 55 de ani. Fosta soție a lui Cabral arată perfect în costum de baie: "Mă bucur de o viață fericită"

 Dumitrache Laura
.

Cum se menține în formă Luana Ibacka la 55 de ani. Fosta soție a lui Cabral are o silueltă de invidiat și recunoaște că are grijă de felul cum arată. Luana nu se sfiește să se afișeze adesea în costum de baie. Recent, vedeta a postat pe rețelele de socializare două imagini cu ea, realizate la distanță de 20 de ani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum se menține în formă Luana Ibacka la 55 de ani. Fosta parteneră a lui Cabral se ține foarte bine și nu ezită să se afișeze cu trupul său perfect. Luana și Cabral Ibacka au fost căsătoriți 4 ani, iar împreună au o fiică, Inoke, în vârstă de 19 ani.

luana ibackaluana ibacka

Luana Ibacka a avut dintotdeauna o siluetă perfectă. În ultimii ani, Luana a fost pasionată de dans, nutriție și wellbeing, iar chipul ei radiază de fericire. Jurnalista este activă pe rețelele de socializare, acolo unde își ține fanii la curent cu tot ce se întâmplă nou în viața ei.

Citește și: O mai ții minte pe Luana Ibacka, fosta soție a lui Cabral?La 53 de ani, arată senzațional

Citește și:Florin Dumitrescu, după ce Florin Dragomir, cuțitul de aur, a fost eliminat de la Chefi la Cuțite:”Trebuia să dea mai mult”

Citește și:Cine e femeia care se afla în mașina lui Culiță Sterp, în momentul accidentului din Cluj-Napoca

Citește și:Daniela Iliescu, după ce iubitul ei, Culiță Sterp, a provocat accidentul soldat cu un rănit:”Dumnezeu știe ce lecții avem de învățat”

Cum se menține în formă Luana Ibacka la 55 de ani

Luana Ibacka este prima soție a lui Cabral. Cei doi au divorțat după patru ani de căsnicie și au împreună o fiică, Inoke, în vârstă de 19 ani. Recent, Luana a postat pe rețelele de socializare două imagini cu ea realizate la diferență de 20 de ani. Vedeta arată incredibil de bine la 55 de ani și le mărturisește fanilor săi cum reușește să se mențină în formă. Jurnalista a fost deranjată de faptul că prea mulți oameni se consideră specialiști și își dau cu părerea despre cum ar trebui să ne trăim viața, fără ca ei să fie un exemplu în acest sens.

Oameni buni, observ îndârjirea persoanelor plinuțe care au slăbit, de a vinde cărți, metode proprii, tehnici de slăbit, etc. Observ că există și nutriționiști/e plinuțe care țin cursuri și seminarii on line pe teme de – kg. Eu nu vând nimic, nici grasă n-am fost, însă dacă aș vrea ă slăbesc, aș alege un personaj stabil fizic și emoțional, cu istoric în medicină sau sport, care n-a fost gras, distrus, și și-a dat cu reveneală când să dea colțul. Valabil și pentru psiho, terapeuți și tot felul, care,tot loviți în iubire, sentimente sau boli grave, au găsit de cuviință să transforme propria experiență în business, a scris ea într-un mesaj postat pe Facebook, alături de cele două imagini.

Luana Ibacka: „Mă bucur de o viață fericită și o sănătate bună”

Luana Ibacka a dezvăluit care este secretul unei vieți fericite. Vedeta susține că se simte foarte bine, iar faptul că și-a trăit viața așa cum a vrut, a determinat-o să aibă un stil de viață sănătos.

„Mă bucur de o viață fericită și o sănătate bună, fiind autodidactă și folosind corect profesiile mele de jurnalist și life trainer. Iete că reușesc să trăiesc bine merci, fără să fi scris cărți, programe on line și să-mi vând sufletul pentru popularitate. Cred că azi trăiești bine dacă ești cumpătat, educat, conectat în mod real (nu virtual) la oameni și experiențe de bună și foarte bună calitate. Și, desigur, la Dumnezeu, a mai spus fosta soție a lui Cabral.

Rețeta folosită de Luana Ibacka care o ajută să ardă grăsimea abdominală

Luana a dezvăluit rețeta pentru amestecul care o ajută să scape de grăsime abdominală. Într-o postare pe Facebook, jurnalista a spus care este secretul topirii grăsimi abdominale.

„Rețetă pentru topit burta. Aveți nevoie de 125 grame de hrean ras, trei lămâi fără coajă și sâmburi și trei linguri de miere. Amestecați hreanul cu lămâia și puneți-le în blender să se mărunțească foarte bine. La sfârșit, adăugați mierea și mai amestecați puțin. Ha, ha! Se consumă între exercițiile pentru abdomen', a scris Luana Ibacka.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton