Adriana Simionescu a publicat prima ecografie a bebelușului ei: "Am emoții, vă spun sincer"

 Dumitrache Laura
.

Adriana Simionescu, fiica lui Adi Minune, este în culmea fericirii. Tânăra a postat pe rețelele de socializare, prima ecografie a bebelușului ei, la câteva săptămâni după anunțul sarcinii. Artista este extrem de emoționată că va deveni mamă pentru prima dată.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Adriana Simionescu, fiica cea mică a lui Adi Minune va deveni mamă pentru prima oară. Vestea a fost dată în urmă cu câteva săptămâni, iar Adriana și iubitul ei sunt nerăbdători să își strângă în brațe bebelușul. Recent, fiica manelistului a postat prima ecografie cu bebelușul său.

adriana-bebeadriana-bebe

Adi Minune va deveni bunic pentru a doua oară, după ce fiica sa cea mică, Adriana, a anunțat că va avea un copil. În vârstă de 20 de ani, artista se pregătește să devină mamă pentru prima oară. De asemenea, Adriana se va căsători anul viitor cu tatăl copilului ei.

Citește și: Cum se simte Adriana Simionescu în primul trimestru de sarcină:”Primul trimestru e cel mai greu”

Citește și:Cum se înțelege Adriana Simionescu, fiica lui Adrian Minune, cu viitorul ei soț:„Nu există relație fără certuri'

Citește și:Cristina Cioran susține că tatăl fetiței are datorii la ea, după despărțire:”Să-și achite ce are de achitat”

Citește și:Ștefan Stan neagă divorțul de soție, după ce ea s-a mutat în Germania cu fetele lor:”E cel mai bine pentru viitorul lor”

Adriana Simionescu a publicat prima ecografie a bebelușului ei

Adriana Simionescu trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Fiica cea mică a lui Adi Minune este însărcinată cu primul ei copil. Artista a postat pe rețelele de socializare prima ecografie cu bebelușul său. Aceasta a postat p imagine în care apare alături de sora ei mai mare, Karmen, iar împreună țin în mână ecografia bebelușului. Sunt fericită să vă anunț despre această minune care mi se întâmplă! Am emoții, vă spun sincer! Este o etapă nouă din viața mea, care vine cu multe schimbări!Nu mai puteam ține secret față de voi.. așa că VOI DEVENI MĂMICĂ', a scris Adriana Minune pe Instagram.

Ce mesaj i-a transmis Karmen surorii ei

Karmen este sora mai mare a Adrianei, dar și primul copil al lui Adi Minune care l-a făcut bunic. Artista a devenit mamă în 2019, aducând pe lume o fetiță. Artista a felicitat-o pe sora ei pentru sarcină și este extrem de fericită că va deveni mătușă. Karmen a postat pe Instagram un clip video în care apare alături de sora ei în timp ce fiica ei ține în mână ecografia bebelușului Adrianei. Sunt mandră să vă spun că O SĂ FIU MĂTUȘA KARMEN! Am ajuns la o nouă etapă a vieții în care nu mai facem noi prostii, ci va trebui sa fim polițiste între ai noștri copii. Ce poate fi mai frumos?Revenim cu gender reveal când aflăm dacă Sofi va avea un verișor sau o verișoara! Love.', a transmis Karmen Simionescu.

Adriana Simionescu a amânat nunta cu logodnicul ei

Adriana Simionescu are o relație de dragoste frumoasă alături de Nicu. Cei doi urmau să se căsătorească anul trecut, dar au amânat-o din cauza unui deces în familie.

Fiica cea mică a lui Adrian Minune a anunțat că nunta cu iubitul ei va avea loc anul viitor, iar evenimentul se anunță a fi unul grandios, deoarece vor face și botezul copilului lor care urmează să vină pe lume. Pe 9 decembrie, Adriana Simionescu va împlini 20 de ani. Artista a primit cel mai frumos cadou din viața ei, după ce a aflat că este însărcinată.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton