Anisia Gafton a câștigat Sunt celebru, scoate-mă de aici!, sezonul 2: "Nu-mi vine să cred"

 Laciu Andreea
.

Anisia Gafton a câștigat Sunt celebru, scoate-mă de aici. După ce s-au luptat cu creaturile care le-au dat cele mai cumplite stări de panică, au mâncat cele mai scârboase ingrediente, au înfruntat furia naturii, ba chiar și un uragan, iată că a venit momentul ca finaliștii sezonului 2 să se înfrunte pentru titlul de „Regele” sau „Regina” junglei. Sali Levent, Anisia Gafton și Giani Kiriță sunt cei trei concurenți care se luptă în marea finală, difuzată în direct în seara zilei de 24 noiembrie, la Pro TV.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

UPDATE- Anisia Gafton a câștigat Sunt celebru, scoate-mă de aici! sezonul 2.

Este unul dintre momentele cele mai fericite. Nu-mi vine să cred că am ajuns aici. Îi mulțumesc lui Rux. Vă mulțumesc tuturor pentru toată susținerea!„, a fost declarația făcută de Anisia Gafton.

UPDATE- Anisia Gafton și Giani Kiriță luptă în marea finală pentru premiul cel mare.

În semifinala acestui sezon, Anisia Gafton, Sali Levent, Giani Kiriță și Radu Vlăduț au pus totul la bătaie pentru un loc în marea finală, dar cel din urmă a pierdut această șansă. După plecarea lui Cristi Mitrea, totul părea să fie doar lapte și miere între ultimii concurenți rămași în competiție, dar conflicte nebănuite au izbucnit rapid.

finala-sunt-celebru-1-1finala-sunt-celebru-1-1

Cine este câștigătorul Sunt celebru, scoate-mă de aici

Citește și: De ce s-a operat Giani Kiriță după show-ul Sunt celebru, scoate-mă de aici!: „Mi-au apărut niște…'

Citește și: Cu ce se ocupă, de fapt, Monica Gabor în America. Irinel Columbeanu a dezvăluit ce meserie are: „A învățat-o și pe Irina în același spirit”

Citește și: AMI, adevărul despre tensiunile de la Sunt celebru, scoate-mă de aici!:„Multora le-au căzut măștile. Unii au uitat să mai fie oameni' / EXCLUSIV

Citește și: Armin Nicoară a înșelat-o pe Claudia Puican cu o altă artistă? Declarațiile neaștepate ale saxofonistului: 'Mai vreau și eu altceva'

Ce s-a întâmplat în semifinală

Înainte de confruntarea dintre cei patru concurenți în semifinala Sunt celebru, scoate-mă de aici, Cabral și Adela Popescu au ținut să îi încurajeze pe aceștia, înaintea probelor care au fost extrem de dificile.

„A fost un drum foarte lung pentru Anisia și Giani, și ceva mai scurt pentru Radu și Sali. Cu toate acestea, ați trecut prin multe ca să ajungeți aici, în acest moment care vă poate încununa tot efortul de până acum. Este extrem de important!’, le-a spus Cabral celor patru semifinaliști.

„Semifinala aceasta este foarte, foarte importantă! Sunteți în fața jocului care vă poate răsplăti toate eforturile de până acum. Ați luptat, v-ați întrecut în această aventură, atât între voi, dar mai ales cu voi’, a fost și mesajul Adelei Popescu pentru cei patru curajoși.

Conflict între Anisia Gafton și Sali Levent

Prietenia dintre cei doi s-a rupt odată cu dizolvarea echipelor. În loc să își încurajeze apoi fosta colegă, actorul a ales să treacă de partea lui Giani Kiriță.

„Sunt puțin dezamăgită de Sali, s-a focusat mai mult pe Giani decât pe mine. Nu cu încurajări pentru mine, ci cu încurajări pe Giani. În timpul jocului, nu mai era prietenul meu, nu mai era cum se dă el, nu știu ce să zic. Oamenii se schimbă’, a reproșat Anisia în semifinală.

Această schimbare a lui Sali Levent a fost observată și de Radu Vlăduț.

„Ea l-a adus pe Sali până aici, el putea pleca acasă în prima săptămână, dacă lucrurile ar fi mers așa cum aș fi vrut eu. Dar nu! Ha, ha, ha, hi, hi, hi! Ce caterincos! Îl ducem mai departe și uite că l-am dus până aici’, a mărturisit el.

Sursă foto: pagina de Facebook a emisiunii

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton