Mesaj cutremurător postat de soția lui Nosfe, pe pagina lui de Instagram: "Așa mă știe lumea, și am să mor făcând asta!"

 Laciu Andreea
.

Fanii lui Nosfe s-au cutremurat atunci când au văzut ce a apărut acum pe pagina de Instagram a regretatului artist. Au trecut câteva săptămâni de la moartea acestuia, dar durerea este încă greu de suportat pentru cei care l-au iubit. Cântărețul era activ pe rețelele de socializare înainte să se stingă din viață în mod brusc, pentru că acolo putea să comunice mai ușor și mai rapid cu admiratorii lui. Acum, multora nu le-a venit să creadă când au citit mesajul apărut pe contul acestuia de pe Instagram.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

După ce Nosfe a murit, de paginile lui de pe rețelele de socializare se ocupă soția, Mădălina Crețan. Telespectatorii au îndrăgit-o nespus după apariția la Chefi la Cuțite, acolo unde a fost pentru o vreme rivală chiar cu regretatul ei soț. De data aceasta, ea a postat pe contul artistului un mesaj transmis de acesta în trecut, dar care parcă prezice modul în care urma să își piardă viața, în cele din urmă.

nosfe-3-1nosfe-3-1

Mesaj cutremurător postat de soția lui Nosfe, pe pagina lui de Instagram

Mădălina Crețan, soția artistului, a publicat acum un mesaj cutremurător pe pagina lui. Parcă Nosfe a presimțit ceva despre modul în care va sfârși, din cauza epuizării.

Așa mă știe lumea, și am să mor făcând asta! Nu mă pot opri din scris, din nopți câștigate la studio, din a fenta kilograme pentru pasiunea mea. Dar Universul echilibrează mereu balanța.

Citește și: Ce gest emoționant a făcut Mădălina Crețan, soția lui Nosfe, la o lună de la moartea lui: „E greu și doare”

Citește și: Cum i s-a schimbat viața lui Dragoș Bucur după ce a fost diagnosticat cu diabet și cum îl ține sub control: „Dacă te lupți cu el, nu ai nicio șansă'

Citește și: Soția lui Nosfe, după ultima apariție a artistului la Chefi la cuțite: „Pentru noi, mâncarea a fost încă un mod prin care…'

Citește și: 31 de ani de la moartea lui Freddie Mercury. Elton John: „Îşi pierduse vederea, corpul îi era plin de…'

Și pielea de găină pe care o ai pe scenă, sau atunci când asculți o piesă care a ieșit din nebunia ta, sau când simți privirile fanilor atunci când fac poză cu tine… toate astea sunt răsplata pentru orice sacrificiu pe care l-am făcut pentru artă.

Și ador asta! Asta e viața mea, asta sunt eu, ăsta sunt eu, și mă puteți urî sau iubi, dar eu voi împrăștia dragoste, knowledge și vibe-uri, forever! Vă iubesc! Vă pupă UNCHIU! Bless up!', este mesajul postat pe pagina de Instagram a lui Nosfe.

Ce a transmis Mădălina Crețan, după ce a rămas văduvă

La o lună de la decesul lui Nosfe, soția îndurerată a transmis un mesaj care i-a făcut pe mulți să plângă. Mădălina a dezvăluit public că nu se vede alături de un bărbat pe care să îl iubească vreodată la fel de mult cum l-a iubit pe soțul ei.

”Dacă mâine ar veni Dumnezeu la mine și mi-ar zice îți dau o viață lungă și bună cu un alt bărbat sau viața asta cu bărbatul ăsta care o să se termine așa, după 9 ani' am să aleg la nesfârșit viața asta pentru că alți 1000 de bărbați în alte 1000 de vieți nu mă vor face să îi iubesc așa cum te-am iubit și te iubesc pe tine și alți 1000 de bărbați nu mă vor iubi așa cum ai făcut-o tu!”, a scris Mădălina Crețan pe rețelele de socializare.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton