Ella Tina de la Puterea Dragostei, întâlnire șocantă cu fostul iubit și cu cea cu care a înșelat-o: "Aceste persoane se numesc zero pentru mine"

 Dumitrache Laura
.

Ella Tina de la Puterea Dragostei a avut parte de o întâlnire șocantă. Frumoasa brunetă a fost înșelată de iubitul arab cu cea pe care o considera cea mia bună prietenă. Recent, cei trei s-au întâlnit, iar vedeta a povestit cum a decurs marea „reuniune”. De asemenea, fosta parteneră a lui Jador a povestit cum a fost trădată de prietenele ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Ella Tina a devenit cunoscută după ce a participat în emisiunea matrimonială Puterea Dragostei. Bruneta a format un cuplu cu Jador, dar relația lor nu a durat mult. În ultima perioadă, vedeta se declara o femeie fericită și părea că și-a găsit sufletul pereche. Surprinzător, Ella a anunțat că a fost înșelată de iubirul arab cu prietena lui Betty Stoian.

ella tina inselataella tina inselata

Ella a avut o relație cu un tânăr de origine arabă, pe care l-a ținut departe de lumina reflectoarelor. Recent vedeta a dezvăluit că povestea lor de iubire s-a terminat după ce a fost înșelată cu prietena lui Betty Stoian. Mai mult, bruneta a spus că cea cu care a fost înșelată era prietenă și cu ea.

Citește și: Jador a ținut legătura cu Ella Tina, chiar dacă era într-o relație cu Georgiana Elisei:”Așa mult mi-aș fi dorit să…”

Citește și: Ella Tina de la Puterea Dragostei, înșelată de fostul iubit arab chiar cu prietena pe care a primit-o în casă:”El ar lua și o găină acasă”

Citește și:Părinții Deliei s-au împăcat. Gina Matache s-a mutat din nou cu fostul soț, în vechiul apartament:”Trebuie să avem grijă unul de altul”

Citește și: Cum și-a amenajat Cristina Bâtlan casa. S-a inspirat din cultura japoneză:„Nu am mobilă la înălțime, nu am nicio canapea'

Ella Tina de la Puterea Dragostei, întâlnire șocantă cu fostul iubit și cu cea cu care a înșelat-o

Ella Tina credea că și-a găsit sufletul pereche și părea foarte fericită alături de iubitul tinerel de origine arabă. Ei bine, lucrurile s-au schimbat, iar bruneta a decis să încheie relația. Vedeta a mărturisit că a fost înșelată cu una dintre prietenele sale. Recent, Ella a povestit că a avut parte de o întâlnire-șoc cu fostul iubit și cu cea cu care a înșelat-o. De asemenea, in timp ce se afla la un local, a dat nas în nas cu fostul partener, care se afla împreună cu una dintre prietenele ei.

„Cum e viața și cum e soarta că mă duce în aceleași locuri unde apar ei. Aceste persoane se numesc zero pentru mine. Atât ea, cât și el.Eu mă duceam să plătesc și m-am intersectat cu el. Ok, m-am uitat la el și în dreapta, dintr-o dată, am văzut-o pe prietena mea, care a venit la mine în casă. Am rămas… zic: alta? Nu cred… În momentul în care o femeie este rănită și de iubit, și de prieteni, și de problemele care sunt în viață și atunci tu, în calitate de femeie, în loc să fii alături de o femeie într-o durere, tu mai tare pui sare pe rană, dar nu e nicio problemă, arată ce caracter are ea.”, a spus pentru antena stars.

Ella Tina a fost înșelată de iubit

Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a declarat că a avut o prietenă pe care a invitat-o la ea în casă. Ulterior, Ella Tina a simțit că iubitul ei ar putea avea pe altcineva și l-a urmărit. Așa a aflat că cea cu care o înșela era prietena ei.

Nu m-am așteptat niciodată ca această prietenă, cu care am dormit, cu care m-am așezat la masă cu prietenii mei, cu oameni de influență să-mi ia omul iubit. Prima oară când am văzut anumite chestii din partea ei am refuzat să cred acest lucru. Am refuzat să cred dat fiind faptul că ea avea iubit la momentul respectiv. Și, cu toate acestea, ea s-a dat la iubitul meu.

Bineînțeles că am avut o ceartă cu ea. Am crezut că a renunțat. El e o zdreanță de om. E un zero pentru mine, dar de la ea aveam așteptări pentru că este femeie, suntem din aceeași zonă. Aveam un altfel de respect. Nu mă așteptam de la ea, văzându-mă în suferință, să se dea la ei. I-am văzut împreună pe stradă. Pentru mine a fost un șoc. Am trăit un șoc!” a declarat bruneta pentru fanatik.ro.

Cum a reacționat Ella Tina când și-a prins iubitul cu o altă femeie

Ella se afla la restaurantul unor prieteni, unde erau prezenți si prietenii fostului ei partener. La o masă de la localul respectiv se afla și fosta ei prietenă, iar mai târziu și-a făcut apariția si fostul ei iubit. Spre surrprinderea ei, s-a abținut și nu a făcut scandal.

Vedeta este recunoascătoare pentru că nu a reacționat agresiv. „Nu mă ating de rebuturi. Pe mine nu mă mai miră el. El dacă ar vedea o găină, ar lua-o orice de pe stradă. Ar lua și o găină acasă', a mai spus Ella Tina.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton