Ella nu l-a uitat pe Jador! Ce mesaj i-a transmis Faimosului de la Survivor: "Îmi este dor..."

 Oana Pantazi
.

Între Ella și Jador a existat o relație incendiară la Puterea Dragostei, iar ulterior au decis să se despartă. Cu toate acestea, drumurile lor s-au intersectat în nenumărate rânduri, dovadă că sentimentele nu au dispărut de tot. Iată ce spune Ella acum despre fostul ei iubit, acum concurent la Survivor!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Ella și Jador de la Survivor au fost unul dintre cuplurile cele mai apreciate de la Puterea Dragostei, însă chimia dintre ei nu a funcționat și după terminarea competiției… Cu toate că sentimentele nu dispăruseră complet, cei doi au decis că este mai bine să pornească pe drumuri separate.

Fanii lor însă nu sunt convinși nici acum că între ei nu mai există sentimente, chiar dacă, ulterior despărțirii, între Ella și Jador au existat mai multe conflicte, fiecare făcând declarații neașteptate.

ella-de-la-pd-13ella-de-la-pd-13

Ella recunoaște că îi mai este dor de Jador

Dar fanii sunt greu de convins că Ella l-a uitat de tot pe Jador, așa că nu s-au sfiit s-o întrebe pe brunetă dacă îi mai este dor de fostul ei iubit. Chiar dacă a evitat oarecum un răspuns direct, fosta iubită a lui Jador le-a satisfăcut curiozitatea fanilor ei…

„De idioțeniile lui îmi este dor câteodată”, a răspuns Ella, pe pagina ei de socializare.

Ella l-a iubit enorm pe Jador

Fosta concurentă a mărturisit că a avut sentimente puternice pentru Jador. Ella de la Puterea Dragostei l-a uitat cu greu pe actualul concurent de la Survivor și a suferit cumplit în urma despărțirii de acesta.

„Sincer, l-am iubit foarte mult pe omul acesta, și nu am de ce să mint! Eu sunt o persoană sinceră, asumată, și dacă așa a fost să se întâmple, să ne tot certăm și să ne împăcăm, nu mai pot schimba nimic. Amândoi am fost reali și am trăit fără falsitate nimic! Numai câte lacrimi am dat eu în emisiune… Dar, dacă trag o linie, și mă gândesc sincer, cât a fost o legătură între noi, a fost frumos. Acum, nu mai pot spune nimic. Doar că nu l-am scos din suflet. Atât”, declarat Ella de la Puterea Dragostei despre Jador, pentru Wowbiz, cu ceva timp în urmă.

Citește și: Ilinca Vandici, totul despre depresia post-natală prin care a trecut: „Am trăit atacuri de panică, stări de tristețe, frică”/ EXCLUSIV

Citește și: Actorul Virgil Ogășanu, soția și fiul au avut COVID-19: „Tata a fost mai grav, ne uitam speriaţi la monitoare”

Citește și: Pippa Middleton a născut al doilea copil! Ce nume are fetița

Citește și: Laurette a plâns la TV! Cum l-a cunoscut pe bărbatul care a bătut-o: „M-a agățat la mall”

Cea mai sinceră mărturisire…

După ce a suferit cumplit după Jador, Ella pare să-și fi găsit liniștea în sfârșit în brațele altui bărbat, alături de care s-a afișat pentru prima oară la începutul acestui an.

„Chiar e ok, nu mă aşteptam nici eu. E un tip tare mişto. Sunt liberă şi pot să fac ce vreau, să mă văd cu cine vreau. E un băiat cu care am şi colaborat. E un băiat ce pare din altă epocă, are altă educaţie. Ne simţim tare bine împreună’, a mărturisit Ella de la Puterea Dragostei cu puțin timp în urmă. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton