Ioana Chișiu confirmă divorțul de tatăl fiicelor sale: "Sunt o femeie liberă". Ce spune despre noul iubit

 Cica Cristina
.

Ioana Chișiu a divorțat de tatăl fiicelor sale și este o femeie liberă. Vloggerița și-a refăcut viața după divorț, iar acum este împăcată și liniștită. A vorbit deschis despre noul iubit, mărturisind că și el are, la rândul lui, doi copii dintr-o relație anterioară.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Ioana Chișiu a trecut printr-un divorț! Cunoscuta vloggeriță s-a despărțit de tatăl fiicelor sale, și a confirmat vestea care a luat pe toată lumea prin surprindere în urmă cu ceva vreme. Vedeta a explicat și de ce a ales să acționeze în acest fel, motivând că a pus bunăstarea fetelor mai presus de orice.

Ioana-Chisiu-divort-1Ioana-Chisiu-divort-1

Ioana Chișiu, confesiuni despre divorț

Ioana și Nick Chișiu au divorțat în urmă cu doi ani și nu au vorbit prea mult în mediul online despre despărțire pentru a-și proteja gemenele. Divorțul Ioanei Chișiu ar fi survenit în urmă cu 2 ani, când cei doi au semnat actele. Vedeta a spus într-un mesaj video cum s-au petrecut lucrurile și de ce nu a anunțat că nu mai formează un cuplu cu Nick.

Am o confesiune de făcut. Probabil că nu mai e o surpriză pentru nimeni, dar vreau să fie confirmat de mine. Cred că este momentul. Sunt o femeie liberă în acte de aproape doi ani de zile. Nu vreau să mă judecați – am luat decizia să nu vorbesc despre asta din cauza fetelor. Sunt deja mari și, chiar dacă ele nu rețele de socializare, poate au prietenii lor sau colegi de-ai lor și nu am vrut ca ele să afle asta din online.

Așa că am preferat împreună cu Nicu să le explicăm noi tot ce a fost nevoie ca ele să înțeleagă foarte bine ce se întâmplă', a spus vloggerița depsre divorț pe o filmare postată pe Instagram Stories.

Ioana Chișiu are o nouă relație după divorț

Ioana Chișiu a ținut să precizeze că nu a fost ușor deloc, iar ultimii doi ani au venit la pachet cu multe provocări și mai ales schimbări. Printre acestea s-a numărat și o nouă relație. Vloggerița a spus deschis că și-a refăcut viața după divorț. Bărbatul din viața ei ar fi Andrei Kallo, un bărbat care deține un cunoscut restaurant în Cluj Napoca, potrivit cancan.ro.

Ioana Chișiu susține că la acest moment nu știe încotro se îndreaptă relația lor, însă își dorește să facă ce este mai bine pentru copiii lor. Noul iubit are, la rândul lui, doi copii dintr-o relație anterioră.

Îl cunosc pe Nicu de când eram în liceu. Au fost doi ani foarte dificili, dar sunt foarte fericită acum. Am așa un moment de liniște și de pace. Cele mai multe întrebări au fost despre viața mea personală. Vreau să vă spun cu mâna pe suflet că sunt într-o relație. Nu știu unde o să se ducă sau ce o să se întâmple, dar, momentan, vrem să facem totul OK pentru copiii noștri, pentru că și el are doi copii', a mai povestit Ioana Chișiu.

Ioana Chișiu a primit inelul de la noul iubit

Totul s-a întâmplat foarte repede în viața ei și a fost o perioadă plină de surprize. Ioana Chișiu a mărturisit că a primit inelul de la iubit, iar totul s-a întâmplat mai repede de cât se aștepta toată lumea.

‘Se spunea că am fost cerută, că am primit inelul. Da, partea asta este adevărată. Chiar am primit un inel și reprezintă dragostea eternă. E un inel foarte frumos. Încep să mă emoționez. Am încetat să mai vorbesc despre viața mea personală. E foarte greu să păstrezi așa o intimitate. O să vorbesc mai mult despre acest subiect atunci când va fi momentul, promit.’, a spus Ioana Chișiu, în urmă cu câteva luni.

Citește și: Oana Roman încă suferă în urma divorțului de Marius Elisei:”Mi-e dor de timpul petrecut împreună”

Citește și: Ioana Chișiu, una dintre cele mai celebre vloggerițe, s-a despărțit de soț!”De câteva luni nu mai poartă verigheta”

Citește și: Ioana Chișiu a primit inelul de la noul iubit. Bloggerița din Cluj a fost cerută în căsătorie la doar câteva luni de la divorț:'Reprezintă dragostea eternă'

Citește și: De ce nu a avut Neti Sandu noroc în dragoste. Explicația este astrologică:„Câtă vreme am notorietate…'/ EXCLUSIV

Ioana Chișiu: „Noi am trecut prin iad și înapoi'

Ioana și Nick Chișiu s-au cunoscut în școala generală și s-au căsătorit în 2010. Cu ocazia nunții de salvie, în toamna anului 2019, Ioana Chișiu a transmis un mesaj emoționant pentru soțul ei.

Nicio relație nu este vreodată perfectă, dar noi am trecut prin iad și înapoi. Ne-am luptat, ne-am descurcat, am plâns și am râs. Și, la finalul zilei, noi am realizat că nu este nimic mai important decât iubirea celor pe care îi avel alături! 9 ani de căsătorie, doi copii și atât de multe amintiri. Îți mulțumesc pentru acești ani magici', a transmis ea la acel moment.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton