Musty e singur! Iubita l-a părăsit în timp ce el era la Survivor: „Eram sigur că plecasem din țară despărțit...”

 Mirea Roxana
.

Toată lumea credea că Musty de la Survivor România este așteptat acasă de iubita sa, Gabriela. Mai mare i-a fost mirarea Războinicului când a aflat că, în țară, toată lumea credea că el are o iubită care a mai și apărut la televizor din această postură. Ei bine, Musty a rupt tăcerea și a mărturisit că este singur.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Musty de la Survivor România și Gabriela nu mai formează un cuplu de dinainte ca el să plece în Rebuplica Dominicană. Motivul nu a fost plecares Războinicului la Survivor. Cei doi discutaseră pe tema despărțiri și înainte de plecarea lui Musty.

Musty a declarat că Gabriela nu i-a gresit cu nimic, însă a fost prea devreme pentru el să înceapă o nouă relație având în vedere că nu trecuse foarte mult timp de când se despărțise de mama unuia dintre copiii săi.

119565731-154915862950006-6358911819144805761-n-1024×1024-1-1119565731-154915862950006-6358911819144805761-n-1024×1024-1-1

Când am ieșit din joc, mi-am luat o surpriză foarte mare, că aveam o iubită acasă. Chiar mi-am luat o surpriză, pentru că eu înainte să plec din țară și să plec la joc, cu un timp înainte, am tot încercat să mă despart de ea și chiar cu o săptămână înainte m-am despărțit de ea, fără să știu că plecam acolo (n.r- la Survivor).

Mai aveam altă ofertă să mă duc în Dubai sau alte proiecte și nu știam încotro voi merge', a declarat Musty de la Survivor România pentru pentru WOWBiz.ro, la Ștafeta Mixtă.

Citește și: Musty de la Survivor, față-n față cu părinții Mellinei.A dezvăluit ce s-a întâmplat cu adevărat în junglă

Citește și: Ce a spus Musty de la Survivor despre Mellina, după ce a ajuns în țară:„Este o poveste de dragoste, o iubesc…'

Citește și: Ioana Chișiu confirmă divorțul de tatăl fiicelor sale:„Sunt o femeie liberă'. Ce spune despre noul iubit

Citește și: Surpriză uriașă pentru Cătălin Scărlătescu la Chefi la cuțite.Finii lui, doi copii adorabili, au venit să-i gătească

Musty de la Survivor nu are iubită

Musty de la Survivor a mai povestit că Gabriela i-a cerut să rămână la el, iar el a acceptat știind că oricum va pleca din țară, însă era convins că ea a înțeles că nu mai există nicio relație între ei.

„Eu m-am despărțit de ea și ea mi-a cerut să mai rămână la mine acasă, pentru că trebuia să semneze niște documente de reședință în țară, iar eu am zis da. Eu i-am zis că oricum nu voi fi aici, așa că poate să stea fără nicio problemă, dar eram sigur că plecasem din țară despărțit.

Gabi este o persoană foarte dragă, o apreciez extrem de mult, eu am încercat o relație cu ea, dar nici ea nu a intrat în viața mea într-un moment potrivit, pentru că abia mă despărțisem de mama copilului și nu puteam să am o relație și s-a nimerit așa.

Cu siguranță mă iubește foarte mult, dar eu chiar i-am zis că mă doare că am ajuns în punctul ăsta. Ieri am vorbit și se simțea foarte prost, mi-a zis că ea credea că mai există o speranță. Am vrut să iau o pauză, nu că a fost o persoană rea, nu m-a înșelat. Îmi pare rău', a declarat Musty, la Ștafeta Mixtă.

Sursa Foto: Instagram, captură de ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton