Elena Lasconi, primarul orașului Câmpulung Muscel, are probleme de sănătate: „Trebuia să mă operez de un an”

 Lupescu Anca
.

Elena Lasconi, primarul din Câmpulung Muscel, a anunțat că va suferi o intervenție chirurgicală săptămâna aceasta. Fosta jurnalistă Pro Tv va merge la Cluj pentru operația în zona cervicală.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Elena Lasconi spune are probleme de mult timp și că în timpul cât va lipsi, va fi prezentă la Primărie cu ajutorul tehnologiei. Ea le-a transmis cetățenilor că lucrurile merg înainte, pentru că „avem multă treabă'.

62fde0ec5693836652bd0c4674c3c617c596618b62fde0ec5693836652bd0c4674c3c617c596618b

„De astăzi până joi voi fi plecată la Cluj pentru o intervenţie chirurgicală în zona cervicală. Voi fi prezentă însă la Primărie cu ajutorul tehnologiei. De vineri sunt fizic aici. Nu se schimbă nimic, mergem înainte că avem treabă multă. Trebuie să fac această intervenţie pentru că de aproape un an duc pe picioare o suferinţă fizică permanentă. Vă mărturisesc că abia aştept operaţia şi sunt sigură că o să fie bine. O săptămână bună tuturor! Ne vedem vineri la Câmpulung! Sănătate!', a scris Elena Lasconi luni pe pagina sa de Facebook.

Cum a devenit Elena Lasconi primar în Câmpulung Muscel

Elena Lasconi a decis să intre în politică, renunțând la meseria de jurnalist și la presă. A candidat pentru primăria Câmpulung Muscel și a reușit să câștige.

'25 de ani la PROTV în 6 minute. Astăzi mă despart de familia mea (și nu spun vorbe mari), de prietenii mei și mă încearcă un sentiment contradictoriu. Mă doare sufletul pentru că iubesc această meserie și îmi iubesc colegii enorm. Sunt însă emoționată și hotărâtă să fac această shimbare pentru oamenii și locul pe care îl iubesc: Câmpulung Muscel', explica vedeta de la Pro TV în primăvara acestui an.

'Simt că e cea mai curajoasă decizie din viața mea dar și cea mai grea. Iar Câmpulung va fi cel mai tare oraș din România. #elenalasconi #campulungmuscel', adăuga Elena Lasconi.

Trecutul neștiut al Elenei Lasconi. În copilărie a trăit într-o sărăcie lucie

Până la aceste realizări, însă, jurnalista născută în Hațeg, în 1972, a avut parte de numeroase greutăți, care au început încă din copilărie. O copilărie de o sărăcie lucie, așa cum a mărturisit Elena în urmă cu câțiva ani.

Sper să nu se supere mama pe mine. Am avut o copilărie în care am fost înconjurată de violenţă. (…) Mi-aduc aminte că tata a făcut rost la un moment dat de o pungă cu pulpe de pui într-un sac de sare. Din păcate, nu am putut să mâncăm pulpele fiindcă erau foarte sărate. Până la 7 ani, am trăit într-o sărăcie mare. Bunica ne dădea pâine pe care o dădeai la porci fiindcă nu aveam ce să mâncăm. Ne spunea că pâinea o să ne ajute să facem sânge grupa zero şi să fim sănătoţi’, a povestit vedeta, referindu-se la pâinea neagră, care pe atunci era considerată hrană pentru porci.

Citește și: Dani Oțil, în conflict cu Șerban Huidu:„Ai destule pe cap, mai importante decât să mă cerți pe mine!. De la ce a pornit scandalul

Citește și: Smiley și Gina Pistol, primul sărut în public.Artistul și-a surprins iubita de ziua ei, pe platourile de filmare de la Chefi la Cuțite

Citește și: Prima imagine cu fetiţa înfiată de Daciana Sârbu și Victor Ponta.Maria se înțelege de minune cu frații ei

Citește și: Fuego, declarații neașteptate despre căsătorie și întemeierea unei familii:„Nu sunt omul stereotipurilor/ EXCLUSIV

Slavă cerului că în clasa întâi ne-am mutat la bloc, cu mama și cu tata, care au muncit pe brânci să nu ne lipsească nimic, chiar dacă asta însemna uneori să facă imposibilul. Mama este cel mai abil „general’ pe care l-am cunoscut în viața mea, și am cunoscut unii de-adevăratelea, și cel mai bun administrator‘, a menționat Elena Lasconi.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton