Cu ce se ocupă acum Dragoș Moștenescu, celebrul Costel din "La bloc", la Londra. A fost obligat să se reprofileze, din cauza pandemiei COVID-19

 Dumba Gabriela
.

În urmă cu trei ani, actorul Dragoș Moștenescu, celebrul Costel din serialul „La bloc”, și-a luat soția, cei trei copii și cățelul și s-a mutat în Londra. Deși pandemia COVID-19 i-a afectat și lui programul, Dragoș merge înainte cu optimism.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Pentru că pandemia a închis sălile de spectacole, Dragoș Moștenescu a lansat în primăvară un serial online despre familie, dat fiind faptul că spectacolele i-au fost anulate în această perioadă.

„Este o mini serie numită THE MOs (Moşteneştii)’ despre o familie mare – a mea – ce trăieşte cu toţi membrii ei în casă 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Tema nu e neapărat legată de situaţia dramatică de acum, dar speculează conjuncturile.', a declarat actorul pentru Click! în această primăvară.

dragos-mostenescu-copiidragos-mostenescu-copii

„Am avut spectacole cu show-ul meu All Aboard!’ – o comedie muzicală tip one-man-show, cu pian live pe scenă, spectacol care a fost foarte bine primit de criticii din UK şi programat anul trecut pentru 23 de reprezentaţii la Edinburgh Festival, cel mai mare festival de arte din Europa. Însă, acum toată industria de divertisment este adormită, ca să mă exprim frumos. Doar online-ul mai funcţionează în această perioadă.', a mai declarat Dragoș, referindu-se la perioada actuală, în care pandemia COVID-19 a blocat totul în lume.

Și copiilor le place foarte mult în Londra și s-au adaptat vieții de acolo.

„Luca are 12 ani şi e în clasa 7-a (a cincea după sistemul românesc), iar fetele, gemenele Elena şi Ana, sunt a şasea (a patra după sistemul românesc) şi pot spune că s-au integrat rapid şi foarte bine.', spune actorul.

Dragoș Moștenescu, profesor de actorie în Londra

Pentru că nu de puține ori a luat-o de la început și nu se teme de provocări, Dragoș Moștenescu a lăsat în urma și show-urile de stand-up comedy din mediul online și s-a reprofilat.

Acum vedeta se laudă cu carieră la catedră, dar și cu una muzicală, ajungând chiar să ia parte la o emisiunea de Crăciun difuzată de un post de radio din UK. Astfel, actorul spune că nu îi place să piardă timpul și pentru că se pricepe la munte, pune în practică orice, iar rezultatele nu întârzie să apară, fiind unele pozitive.

'În perioada asta de pauză în ceea ce privește show-urile live predau muzică, actorie. Mai fac cursuri și pentru profesori de mate, engleză, fizică, pentru că mă pricep și la asta. Dar în principal, predau teorie muzicală, pian și actorie pentru copii și adulți. Acum pun un musical scris de mine pentru copiii între 12 și 14 ani. Am intrat și în studio și am făcut două colinde. Nu ne lăsăm, nu stau și sperăm la un 2021 mai bun. Chiar ieri am trimis la două radiorui private din UK și le-a plăcut', a spus Dragoș Moștenescu în cadrul unei emisiuni TV.

Citește și:

Andreea Bălan și George Burcea, divorț „la secret”. Începe lupta pentru custodia fetițelor!

Cristi Borcea și fiul său, Patrick, s-au infectat cu COVID-19. Cum se simt ceilalți copii ai săi și Valentina Pelinel: „Am făcut teste cu zecile”

Pippa Middleton, însărcinată a doua oară! Sora lui Kate Middleton mai are un băiețel de 2 ani

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton