Elena Chiriac, reacție dură după ce Cucu de la Noaptea Târziu a spus că au avut o relație: „Nici măcar nu știu câtă bărbăție are”

 Oana Pantazi
.

Elena Chiriac, reacție dură după ce Cucu de la Noaptea Târziu a spus că au avut o relație. Au trecut două săptămâni de când s-a întors din Republica Dominicană, iar Elena Chiriac a făcut dezvăluiri noi despre „Survivor”, dar și despre așa-zisa relație amoroasă pe care Cucu a pretins că a avut-o. Iar totul s-a petrecut în emisiunea tatălui său, jurnalistul Romeo Chiriac!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Elena Chiriac, reacție dură după ce Cucu de la Noaptea Târziu a spus că au avut o relație. Elena Chiriac a fost la un pas de a câștiga „Survivor”, la fel cum s-a întâmplat și în trecut la „Ferma”, însă preferatul publicului și marele câștigător s-a dovedit a fi Alex Delea, care a și plecat acasă cu premiul în valoare de 100.000 de euro. Acum, tânăra în vârstă de doar 20 de ani, care s-a dovedit a fi o adevărată luptătoare, a făcut dezvăluiri neașteptate chiar în emisiunea tatălui ei, Romeo Chiriac.

elena-chiriac-survivor-9elena-chiriac-survivor-9

Invitată în emisiunea moderată de tatăl ei, Îndrăznește! Privește cerul!, de la Canal 33, Elena Chiriac a vorbit cu sinceritate despre momentele frumoase și mai puțin frumoase de la „Survivor”, făcând dezvăluiri inclusiv despre așa-zisa relație dintre ea și Cucu, despre care s-a speculat atât de mult în mediul online și pe care el a confirmat-o…

Elena Chiriac, reacție dură după ce Cucu de la Noaptea Târziu a spus că au avut o relație

Fosta Faimoasă a vorbit și despre momentul finalei, în care i-a dat emoții lui Alex Delea, spunând că, la probele fizice, după ce câștigase două puncte, a pierdut și din cauză că fosții concurenți prezenți acolo l-au susținut pe Războinic. Deși nu a pus punctul pe i, nominalizând pe cineva, Elena a lăsat să se înțeleagă că, dacă nu ar fi câștigat de atâtea ori colanul de imunitate, fiind obligată astfel să-și propună colegii spre eliminare, poate ar fi avut mai mulți susținători în finală dintre Faimoși…

'Mă bucuram de frustrarea lor în momentele alea (când îi învingea la probele de pe traseu, n. red.). Asta și voiam să demonstrez, că sunt bună și că pot. Dar eu nu vreau să le tai lor din masculinitate, nu vreau să îi castrez, cum s-ar spune', a spus Elena Chiriac în emisiunea moderată de tatăl ei de la Canal 33, citată de Fanatik.

Elena Chiriac: „Pot să fie bărbați chiar dacă i-a bătut o femeie”

În continuare, Elena Chiriac i-a povestit tatălui ei, jurnalistul Romeo Chiriac, că și-a atins unul dintre scopurile pentru care a venit la „Survivor”, și anume de a demonstra că nici femeile nu sunt cu nimic mai prejos în situații extreme.

Citește și: Ce va face Elena Chiriac cu banii de la Survivor: „Vreau să investesc în educația mea”

Citește și: Adevărul despre relația dintre Elena Chiriac de la Survivor și Cucu de la Noaptea Târziu:’Nu e de nasul tău’

Citește și: Câți bani a primit Elena Chiriac pentru participarea la Survivor: „A câștigat…'

Citește și: Cătălin Zmărăndescu, după ce Elena Chiriac a pierdut finala Survivor: „Un copil de 19 ani, imatur…'

'Dacă ei sunt bărbați, până la urmă, pot să fie bărbați chiar dacă i-a bătut o femeie. Eu mi-am dorit să arăt că și femeile pot, că și o fată poate. Începând cu Ferma și continuând cu Survivor. Nu am vrut să îi pun pe ei la pământ cât am vrut să mă ridic pe mine deasupra lor. (…)

Am fost mai bună decât ei, și acum vorbim de probele fizice. Pentru că psihic nu vreau să mă compar cu niciunul dintre ei. Survivor, cel puțin pentru mine, a însemnat într-o proporție de 70 % psihic. Și atunci, dacă am reușit să îi înving pe traseu, fizic, cred că și mentalul meu a avut o contribuție în asta', a mai spus Elena Chiriac.

Ce spune Elena Chiriac despre presupusa relație dintre ea și Cucu

După ce Cucu, de la Noaptea Târziu, a declarat că între el și Elena Chiriac a existat o relație, Faimoasa a spus partea ei de adevăr, negând cu tărie cele afirmate de acesta și afirmând că deține toate dovezile în acest sens.

'Eu vreau acum, cât sunt eu acasă, să vină Cucu lângă mine sau la TV și să mai spună o dată că am fost împreună. Îți spun că nu o va face. Eu am toate apelurile, toate conversațiile cu el, se vede că eu nu am avut nicio relație cu el', a spus Elena în emisiunea tatălui ei.

Mai mult, Faimoasa a spus că nu îl învinovățește pe Cucu, dar consideră că nu s-a comportat fair-play, cu atât mai mult cu cât ea, la momentul acela, nu avea drept la replică.

„Nu vreau ca el să pățească ceva”

Mai mult, Elena Chiriac a mărturisit că l-a confruntat pe Cucu privind cele afirmate de el, iar acesta a spus că nu a vrut să se folosească de imaginea ei…

'Eu nu l-am considerat pe el prieten (iubit, n. red.)! Nu vreau să îi pun la îndoială bărbăția, eu nici măcar nu știu câtă bărbăție are. Nu am ajuns în punctul ăla. Eu nu am fost niciodată împreună cu Cucu, nu am înțeles niciodată de ce el a ales să vorbească niște asemenea aberații în lipsa mea, atunci când eu nu aveam drept la replică, nu puteam să mă apăr, eu eram în junglă.

Și el știa foarte bine unde eram eu, și el a fost tot acolo, sezonul trecut. Din mulți oameni cunoscuți ai mei, el este unul dintre puținii care știu ce am trăit eu acolo. Am vorbit cu el, l-am întrebat de ce a făcut asta. Mi-a spus că nu a vrut să se folosească de imaginea mea. (…)

Eu nu îl învinovățesc pe Cucu… Dar eu nu sunt a tuturor, să încerce unul să ajungă într-o relație cu mine. De câte cine are nevoie, de câte întâlniri… lumea crede că eu ajung, așa, cu Cucu, cu oricine… NU!', a mai spus Elena Chiriac pentru Canal 33.

Mai mult, Faimoasa a declarat că nu se gândește să îl dea în judecată, chiar dacă ar avea câștig de cauză.

'Nu vreau să îi fac rău, nu vreau ca el să pățească ceva, să simtă ce am simțit eu în momentul în care am citit articolul ăla. Adică dezamăgire', a mai spus Elena în emisiunea tatălui ei.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton