Mona și Cristian Jitaru de la Puterea dragostei s-au logodit la Paris: „Deși s-au întâmplat multe între noi...”

 Borcilă Andreea
.

Mona și Cristian Jitaru, foști concurenți de la Puterea dragostei, s-au logodit. Cei doi s-au cunoscut în timpul emisiunii matrimoniale de la Kanal D, s-au îndrăgostit și au decis că vor să formeze un cuplu. Drept dovadă, au părăsit împreună celebrul show. Recent, tânărul și-a cerut iubita de soție, iar întregul moment emoționant a apărut deja pe rețelele sociale.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Mona și Cristian Jitaru de la Puterea dragostei s-au logodit la Paris. Mona, pe numele ei real Lavinia Stoian, și Cristian Jitaru s-au cunoscut în timpul emisiunii matrimoniale Puterea dragostei, de la Kanal D. Cei doi s-au îndrăgostit și au plecat împreună, pe același drum. Relația lor nu a scăpat de certuri și împăcări, însă acum totul este serios, iar ambii vor deveni, oficial, soț și soție.

cristian-jitaru-8cristian-jitaru-8

După ce au stat separați o bună bucată de timp, au decis să-și mai dea o șansă, iar se pare că de data aceasta a fost cu noroc, căci în urmă cu puțin timp Cristian Jitaru a îngenuncheat în fața iubitei sale și i-a pus întrebarea cea mare, scrie Wowbiz.ro.

Citește și: Ce relație este, de fapt, între Berna de la Puterea dragostei și Jador:”Am petrecut clipe magice”

Citește și: Manuela Oprișiu de la Puterea Dragostei și-a botezat fetița.Primele imagini de la eveniment

Citește și: Fiul lui Dani Oțil, prima apariție la TV. Ce a spus prezentatorul despre Luca Tiago, în direct:„Ați înțeles cu cine seamănă copilul'

Citește și: Cine este Ileana Aloman, sora lui Culiță Sterp.Este căsătorită și are o fetiță

Mona și Cristian Jitaru, foști concurenți de la Puterea dragostei, s-au logodit

Și-au anunțat împăcarea pe rețelele de socializare în urmă cu câteva luni, atunci când au plecat într-o vacanță în Spania, de unde nu s-au sfiit să posteze imagini. Vestea i-a bucurat pe fanii celor doi, care abia așteptau să vadă care va fi următorul pas și nu au rămas dezamăgiți, mai scrie sursa citată anterior.

Aflați într-o vacanță în Paris, considerat și „orașul iubirii', Cristian Jitaru a îngenuncheat în fața Monei și i-a pus marea întrebare, la care tânără a răspuns cu cel mai sincer „da' din viața ei. Vestea i-a bucurat pe urmăritorii celor doi, care după ce au înroșit butonul de apreciere, s-au mutat în secțiunea de comentarii acolo unde i-au felicitat. 

„A spus da. Cu foarte mari emoții am scos inelul si am cerut-o de soție! Desi s-au întâmplat multe intre noi am continuat si am sperat că intr-o zi totul va fi bine‼️ Și este‼️ Azi 17.06.2022 a spus DA! Te iubesc @stoianlavinia‼️', a scris Cristian Jitaru în dreptul postării. 

Aflați în platoul WOWnews, Mona și Cristian Jitaru au dezvăluit că au planuri serioase în ceea ce privește viitorul relației lor și chiar au în plan să-și unească destinele și în fața lui Dumnezeu.

„Am vorbit de nuntă, am vorbit de cununie. Ne gândeam așa ca o idee să o facem la anul. Avem și două perechi de nași, o pereche este din partea mea, o pereche din partea lui. Încă nu i-am întrebat. Totuși, ar vrea să ne cunune. Deci nașii sunt confirmați, nunta o facem la anul, cununia civile vrem să o facem undeva prin toamnă, copilul îl avem după nuntă și acum vedem ce se mai întâmplă.”, a mărturisit Mona, în platoul WOWbiz.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton