Rafael Nadal va deveni tată pentru prima oară. Soția tenismenului este însărcinată în 5 luni

 Oana Pantazi
.

Potrivit presei spaniole, Rafael Nadal va deveni tată pentru prima oară. Soția tenismenului, Xisca Mery Perello, este însărcinată în cinci luni, iar în toamna acestui an va aduce pe lume primul copil al cuplului, după 18 ani de relație și trei de căsnicie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Rafael Nadal (36 de ani) va deveni tată pentru prima oară, notează presa spaniolă! Anunțul a fost făcut la doar o săptămână după ce Rafa a cucerit al 14-lea titlu la Roland Garros și al 22-lea din carieră. Iată, așadar, că după ce a câștigat primele două turnee de Grand Slam ale sezonului, Australian Open și Roland Garros, Nadal punctează decisiv și pe plan personal, soția lui, Xisca Mery Perello, urmând să aducă pe lume primul copil al cuplului.

542469.1-nadal0542469.1-nadal0

RaRafael Nadal va deveni tată pentru prima oară

Rafael Nadal va deveni tată pentru prima oară la vârsta de 36 de ani. Vestea a fost dată de publicația spaniolă Hola!, care a și publicat, de altfel, primele imagini cu soția tenismenului în costum de baie, sarcina fiind vizibilă. Maria Francisca Perello (34) și Rafael Nadal s-au căsătorit în octombrie 2019, dar formează un cuplu de 18 ani.

Citește și: Rafael Nadal – Asteroidul

Citește și: Irina Rimes, declarații neașteptate despre iubitul francez, după ce a fost înșelată de fostul soț: „Nu mai cred nimic'

Citește și: Mihai Costea nu-și mai poate vedea copilul, după despărțirea de Adelina Nica: „L-am dat afară din casă, nu dau doi bani pe lacrimile lui’

Citește și: Mihaela Cernea și-a deschis club în București, în plin divorț de Costin Craioveanu. La ce sumă uriașă se ridică investiția

Soția lui Rafael Nadal a fost și ea prezentă la Roland Garros 2022, unde tenismenul a câștigat cel de-al 14-lea titlu din carieră, încurajânduși soțul din tribune, alături de Maribel, sora ibericului, și de Ana Maria, mama acestuia.

Deocamdată, faimosul tenismen nu le-a împărtășit vestea fanilor și nici nu există informații despre sexul bebelușului, însă, conform presei iberice, soția tenismenului este însărcinată în cinci luni.

Rafa și Xisca, poveste de dragoste ca-n filme

Rafael Nadal și Maria Francisca Perello formează unul dintre cele mai longevive cupluri din lumea tenisului, după 18 ani de relație cei doi urmând să devină părinți pentru prima oară. Cei doi trăiesc o poveste rară de iubire. Au fost colegi de şcoală, însă au devenit un cuplu în 2005, iar prima oară s-au afişat împreună la Roland Garros, chiar la primul trofeu cucerit de Nadal la turneul de Grand Slam parizian.

Perechea s-a logodit în mai 2018, cu ocazia unei vacanţe la Roma. Secretul a ieşit la iveală abia în februarie, când a fost anunţată nunta celor doi. Nunta lui Rafael Nadal a avut loc la o fortăreață declarată cea mai scumpă proprietate din Mallorca, iar la eveniment au participat nenumărate celebrități, printre care și Juan Carlos I, fostul Rege al Spaniei timp de mai bine de patru decenii.

Soția lui Rafa este absolventă de Marketing și a preluat mare parte din sarcinile organizatorice ale Fundației Rafael Nadal.

Foto: Profimedia, Twitter

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton