Ecaterina Ladin e, din nou, Dalida din Las Fierbinți! Actrița a revenit la filmări: „Iau și copilul”

 Lăstun Ana Maria
.

La doar trei luni de când a născut, Ecaterina Ladin a redevenit Dalida din 'Las Fierbinți'! Actrița a încept să meargă de pe 17 mai pe platourile de filmare și, în curând va fi însoțită de Petru, mezinul familiei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Dalida din „Las Fierbinți' este, fără doar și poate, unul dintre cele mai îndrăgite personaje din serialele românești, motiv pentru care actrița din spatele comicei Dalida a revenit pe platourile de filmare. Ecaterina Ladin este conștientă de impactul pe care rolul său îl are, așa că nu vrea să mărească timpul de așteptare pentru fanii serialului „Las Fierbinți' și de pe data de 17 mai filmează alături de colegii săi de breaslă.

Citește și: Câți bani primesc sătenii din Las Fierbinți ca să apară în serialul PRO TV: „Cel mai bine sunt plătiți cei în casele cărora se filmează”
Citește și: Anca Dumitra, Gianina din 'Las Fierbinți', nu are nicio legătură cu personajul! Este deșteaptă și extrem de frumoasă
Citește și: Tot ce nu vezi la TV, în Las Fierbinți. Imagini inedite din culisele serialului ProTV

Dalida din „Las Fierbinți' va lucra alături de Petru, cel mai mic membru al familiei!

Dacă atunci când era însărcinată cu Marcu, primul băiețel al cuplului Ecaterina și Laurențiu Ladin, Dalida nu a întâmpinat dificultăți, la cea de-a doua sarcină situația mămicii s-a complicat considerabil. După tratamentele de fertilitate pe care le-a urmat pentru a putea rămâne gravidă, Ecaterina Ladin și-a dorit să nască natural, dar Petru a vrut să vină pe lume mai devreme, născându-se, astfel, prematur.

ecaterina-ladin-este-din-nou-dalida-din-las-fierbinti-actrita-a-revenit-la-filmari-2ecaterina-ladin-este-din-nou-dalida-din-las-fierbinti-actrita-a-revenit-la-filmari-2

Acum, mezinul familiei se simte bine, a luat în greutate și este sănătos, iar Ecaterina Ladin este pregătită să îl ia pe cel mic pe platourile de filmare din apropierea Bucureștiului, chiar dacă soțul său se ocupă, pentru moment, de Petru.

„O să iau și copilul la filmari cu mine, îl alăptez acolo. Are 7 kg acum Petru, si-a revenit bine de tot, pentru că el s-a născut prematur. A venit cu două săptămâni mai devreme pe lume. Era micuț rău de tot când l-am născut, a declarat Dalida din „Las Fierbinți', în cadrul emisiunii „La Măruță'.

În septembrie abia îl botezam pe Petru, la șase luni. Nu ne grăbim cu botezul. Trebuie să vină lume multă. Numai din Chișinău avem invitate 50 de persoane, astea sunt numai neamurile. Vor trebui vaccinați toți. Vrem să se mai relaxeze puțin lucrurile, a explicat Ecaterina Ladin, cu privire la creștinarea bebelșului.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton