Cine este, de fapt, femeia alături de care a fost surprins Pepe la restaurant

 Lăstun Ana Maria
.

După divorțul de Raluca Pastramă, Pepe a fost surprins în compania unei tinere pe cât de frumoasă, pe atât de misterioasă, iar internauții s-au grăbit să spună că ar putea fi vorba chiar despre o noua lui iubită. Iată cine este, de fapt, tânăra în compania căruia a fost artistul surprins.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

În week-end, Pepe a fost surprins într-un local exclusivist din Nordul Capitalei, alături de o șatenă superbă, care are legături cu mai multe vedete din țară, datorită meseriei sale. Tânăra este un make-up artist cunoscut, meserie prin care l-a cunoscut și pe solist, în urmă cu ani buni! Pe contul de Facebook al tinerei există o fotografie cu Pepe, în care aceasta îl machiază.

Citește și: Drama din viața lui Pepe. Ce s-a întâmplat după ce nepotul lui a murit: „Nu am zis niciodată până acum”

Citește și: De ce nu are Angelina Jolie iubit, la 5 ani de la divorțul de Brad Pitt: „Probabil am o listă foarte lungă, dar…”

Citește și: Raluca Pascu rupe tăcerea, după divorțul de Pepe: 'Erau zile când nu mâncam deloc'

Citește și: Îl mai țineți minte pe Doru Octavian Dumitru? Ce mai face și cum arată acum Regele comediei anilor 90

Cine este tânăra cu care s-a afișat Pepe, în Herăstrău?

În trecut, șatena cu care Pepe a luat masa în urmă cu doar câteva zile a fost model, iar trupul său încă o califică să practice această meserie, pentru că este fără cusur. Mai mult decât atât, la ieșirea în oraș a fost prezent încă un cuplu, format din antrenorul lui Pepe și soția acestuia.

pepe-surprins-alaturi-de-iubita-misterioasa-2pepe-surprins-alaturi-de-iubita-misterioasa-2

Paparazzi Spynews i-au surprins pe cei patru, iar privirile pe care Pepe și șatena pe nume Yasmine și le aruncau au pus fanii pe gânduri, mai ales că Yasmine a stat numai cu zâmbetul pe buze! Cu toate acestea, nu a existat niciun alt indiciu că între cei doi s-ar fi înfiripat ceva mai mult decât o simplă prietenie.

Reamintim că Pepe și Raluca Pastramă au pus punct relației lor în urmă cu mai bine de jumătate de an, iar procesul s-a încheiat în urmă cu doar câteva luni. În ciuda discuțiilor existente la începutul separării, cei doi foști soți au găsit un echilibru și au rămas în relații bune, pentru a fi părinți model pentru cele două fiice pe care le au.

Sursa foto: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton