Cine este Marius Damian, unul dintre prezentatorii Asia Express 4

 Dumba Gabriela
.

Cine este Marius Damian de la Asia Express? Marius Damian este unul dintre prezentatorii Asia Express 4, alături de Irina Fodor și Oase. Marius Damian a acceptat provocarea de a pleca pe Drumul Împăraților din Asia Express. Actorul Marius Damian nu este străin de emisiunea Asia Express, însă de data aceasta provocările traseului vor atinge cote nebănuite.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Noul sezon Asia Express pornește pe Drumul Împăraților cu un nou prezentator. Irina Fodor este cea care va prezenta Asia Express, sezonul 4, în locul Ginei Pistol. Alături de ea vor fi Oase și Marius Damian.

0x300_1616321106a673f71b0x300_1616321106a673f71b

Cine rol va avea Marius Damian în emisiune

Cine este Marius Damian de la Asia Express? Oase le va face cunoștință cu personaje locale, le va povesti mai multe despre misiunile și jocurile din competiție, în timp ce Marius Damian va fi în continuare povestitorul, personajul care vorbește despre istoricul locurilor în care se desfășoară concursul, despre ineditul fiecărei țări.

Marius Damian va aduce în fiecare episod o lecție de istorie spusă în stilul Asia Express, cu un conținut ridicat de aventură și adrenalină.

„Damian, la drum! Fericit sa prind din nou  Expresul de Asia, cu plecare de la peronul sezonului patru! Ma simt un fel de veteran, iar noul look cu barba ajută. Pe bilet scrie Povestitor și asta ma face sa astept  prima impresie… de poveste.

In valiza încăpătoare, am loc de tot felul de amintiri  pe Drumul Împăraților!  se-ntrevad niște covoare fermecate ce te pot duce departe in vremuri de demult!  Nu pot spune mai mult acum. Ținem legatura… pe drum!’, a declarat actorul Marius Damian. 

Citește și: Au început preselecțiile pentru Asia Express sezon 4. Cine se află pe lista concurenților

Citește și: Ce a făcut Răzvan Fodor cu banii câștigați la Asia Express: „Am și datorii!'

Citește și: Ce probleme de sănătate a avut Răzvan Fodor după Asia Express: „Mi-a trecut antraxul pe la nas'

Cine este Marius Damian, unul dintre prezentatorii Asia Express 4

Cine este Marius Damian de la Asia Express? Marius Damian este un foarte bun actor, ce aduce în scenă de fiecare dată pasiunea și bucuria de a juca în fața publicului și de a-și face cât mai bine meseria. De asemenea, dincolo de talentul incontestabil la actorie, artistul este și un foarte bun caricaturist, iar portretele pe care le face în special pentru colegii săi de breaslă atrag râsete, dar mai ales admirație.

Actorul a urmat Liceul Militar, iar apoi s-a mutat la Iași, unde a făcut Construcții și chiar a intrat la facultate cu bursă. Acesta a descoperit pasiunea pentru teatru în perioada studenției, când a mers cu mai mulți colegi de la alte facultăți la Teatrul Studenţesc Ludic. După o a doua piesă de teatru vizionată, acesta a început să ia lecții de la Doru Aftanasiu, iar după multă muncă și dedicare a ajuns printre cei mai buni actori din țară, potrivit spynews.ro.

Ei bine, când nu este pe scenă sau în țările asiatice, Marius Damian se bucură de timpul petrecut acasă, cu familia. Perioada pandemiei nu i-a permis să își facă meseria pe scenă, acolo unde iubește cel mai mult să fie, ci a trebuit să își desfășoare activitatea în mediul online. Partea bună, susține el, este că s-a retras la casa de la țară alături de familie, unde s-a ocupat de toate treburile gospodărești.

Marius Damian de la Asia Express i-a surprins pe jurații Chefi la cuțite

Nu demult, Marius Damian a venit în emisiunea de la Antena 1 cu un preparat personalizat, o pizza cu chipul fiecăruia dintre jurați. Nu pentru toți a ieșit exact cum trebuia, însă primul care și-a dat seama de surpriza și chiar chipul său de pe pizza a fost Sorin Bontea.

Imediat le-a dat vestea și colegilor săi care și-au regăsit chipul în pizza preparată de către Marius Damian.

'Când am auzit, yeeey, aia a fost. Și zic, păi da ce gătesc. Mă uit la nevastă-mea și la copiii și au zis: pizza! Am zis pizza. Bucătăria înseamnă pace, dragoste prietene. Eu am venit cu portretele voastre pe farfurie.', a spus Marius Damian la Antena 1.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton