Ducu Bertzi, operat de urgenţă. Artistul și-a anulat cinci spectacole

 Lupescu Anca
.

Ducu Bertzi a fost operat de urgenţă acuzând dureri de natură colecistică. Acum artistul este în afara oricărui pericol. El a ajuns la spital după ce a acuzat dureri de natură colecistică.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Solistul a fost internat şi operat de urgenţă. Ducu Bertzi se află acum în afara oricărui pericol şi a fost externat, urmând ca în următoarele două săptămâni să se odihnească pentru a face recuperarea mai uşoară.   

„Am ajuns acasă, acum sunt după operaţie. Urmează două săptămâni de recuperare şi, dacă lucrurile merg spre bine, din nou la treabă!', a declarat Ducu Bertzi pentru publicaţia money.ro.

A-920709-1320494325.jpegA-920709-1320494325.jpeg

Artistul a împlinit 65 ani, pe 21 septembrie. Ducu Bertzi şi-a anulat cele cinci spectacole pe care urma să le susţină, dar promite că acestea vor fi reluate.

Ducu Bertzi urma să cânte şi în Bucureşti, pe 11 octombrie, la Family Island, insula de pe Lacul Fundeni, alături de Cristi Dumitraşcu şi Marius Baţu.

Ducu Bertzi promite că toate cele cinci spectacole pe care le-a anunțat vor avea loc la noi date. El urma să cânte și în București, pe 11 octombrie, la Family Island, insula de pe Lacul Fundeni, alături de Cristi Dumitrașcu și Marius Bațu.

Citește și: Anda Adam, adevărul despre căsnicia cu Sorin și zvonurile că ar divorța:„Oamenii se mai și ceartă. Nu sunt de acord cu un mariaj doar de dragul copilului’ / EXCLUSIV

Marele artist al muzicii folk, se îndreaptă spre un sfert de secol de carieră! De 25 ani, Ducu Bertzi ne încântă cu melodii precum „Suflet fără chei', „Omul pădurii', „Unde oare' și „Săraca inima mea'.

Ca orice artist veritabil, Ducu Bertzi nu a uitat emoțiile trăite în urmă cu 47 de ani, când a câștigat primul său premiu, la primul festival de poezie și muzică din Sighet, orașul său natal.

Citește și: Mama lui Mihai Mitoșeru a dezvăluit motivul pentru care Noemi și fiul ei s-au despărțit:„Au fost împreună la restaurant, dar…’

Amintirea mult iubită reprezintă o valiză pe care o păstrează și acum, plină cu sute de amintiri fotografice și scrisori emoționante ale oamenilor cărora muzica sa le-a schimbat destinul. De altfel, anual, la festivalul său de suflet pe care-l dedică  locuitorilor orașului său natal, dă o mențiune specială unui finalist, tot o valiză.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton