Cristina Neagu a fost testată pozitiv cu COVID-19. Cum se simte jucătoarea de handbal

 Stamen Diana
.

Cristina Neagu a fost testată pozitiv cu COVID-19. Jucătoarea de handbal s-a autoizolat imediat după ce a început să aibă simptome și să-i fie rău.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Noul coronavirus nu ține cont cine ești și te lovește chiar atunci când te aștepți mai puțin. Handbalista Cristina Neagu a fost testată pozitiv cu COVID-19, potrivit GSP.

Jucătoarea de handbal de la CSM București trebuia să plece la Craiova pentru a se pregăti pentru echipa națională, însă din cauza unei probleme la umăr a fost nevoită să rămână în Capitală.

Citește și: Cristina Neagu, amintire dureroasă despre momentul în care a fost desemnată cea mai bună handbalistă din lume: „Nici n-am putut să mă bucur!'

Cristina-Neagu-COVID-19-4Cristina-Neagu-COVID-19-4

Cristina Neagu are COVID-19

Handbalist a început să se simtă rău și s-a testat pentru noul coronavirus, iar rezultatul a ieșit pozitiv. Din momentul în care a aflat că are COVID-19, Cristina Neagu s-a autoizolat de teama de a nu răspândi virusul.

Sportiva trebuia să joace la sfârșitul săptămânii în Norvegia cu Vipers Kristiansand. Legea din Norvegia e clară: toate echipele străine care ajung în țara nordică sunt izolate, li se face test COVID, nicio persoană neavând voie să părăsească hotelul în care stau, până nu vin rezultatele.

Citește și: Virgil Ianțu a fost testat pozitiv cu COVID-19: 'Am fost extrem de atent cu protecţia şi cu normele de igienă'

Programul lui CSM București în octombrie: 

  • 10 octombrie: Kristiansand – CSM București (Liga Campionilor)
  • 14 octombrie: Gloria Buzău – CSM București
  • 18 octombrie: CSM București – Ferencvaros (Liga Campionilor)
  • 25 octombrie: Bietigheim – CSM București (Liga Campionilor)
  • 29 octombrie: CSM București – Activ Prahova
  • 30 octombrie: CSM Galați – CSM București

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton