Gheorghe Turda, primele declarații despre legătura dintre Nicoleta Voicu și Mihai Albu: "Femeia care a înșelat o dată, înșală și..."

 Cica Cristina
.

După ce Nicoleta Voicu și Mihai Albu au vorbit deschis despre apropierea dintre ei, s-au stârnit o serie de controverse și speculații! Gheorghe Turda, fostul partener al interpretei de muzică populară, a avut o primă reacție pe marginea acestui subiect!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mihai Albu și Nicoleta Voicu s-au cunoscut într-o perioadă în care amândoi treceau prin dezmăgiri în dragoste. S-au apropiat după ce Nicoleta Voicu, fosta parteneră a lui Gheorghe Turda, a venit la atelierul lui, având tot atunci ocazia de a-l cunoaște pe omul din spatele designerului.

Mai mult, Mihai Albu a susținut chiar că relația ar fi putut prinde contur și s-ar fi putut consolida dacă la vremea respectivă cei doi nu ar fi trecut prin dezamăgiri în dragoste.

Citește și: Jador i-a oferit inelul Ioanei Filimon!„Vrei să fii soția mea?'

După declarațiile celor doi, Gheorghe Turda a vorbit pentru prima oară despre legătura dintre cei doi.

Citește și: Brigitte Pastramă și Raluca Podea, confruntare de gradul zero, în direct! Soția lui Florin a plecat din emisiune:„Este sub nivelul meu!'

Gheorghe Turda, despre Nicoleta Voicu: „M-a dezamăgit total!”

Interpretul de muzică populară a ținut să sublinieze cât este de dezamăgit de fosta parteneră, chiar dacă acum susține că nu-l mai interesează nimic în ceea ce o privește și că totul aparține de domeniul trecutului.

3Mihai-Albu-pantofi-13Mihai-Albu-pantofi-1

Citește și: Raed Arafat și Nelu Tătaru, noi restricții din cauza creșterii cazurilor de COVID-19!Care sunt măsurile impuse

De asemenea, Gheorghe Turda susține că timpul petrecut alături de Nicoleta Voicu a fost irosit, aducându-i numeroase acuzații fostei iubite:

'Pe mine nu mă interesează nimic, pentru mine este totul la trecut. Acum ea-și caută tot felul de reclame prin foști iubiți, și-mi pare rău că am avut un început interesant în relația cu ea. M-a dezamăgit total! Pentru mine timpul petrecut cu ea a fost un timp irosit. Mihai Albu nu merită să fie în centrul atenției cu ea. Deci femeia care a mințit o dată, minte și a doua oară, femeia care a înșelat o dată, înșală și a zecea oară, așa spune o romanță pe care eu o tot cânt', a declarat Gheorghe Turda pentru Antena Stars.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton