Teodora Iacob și-a dat demisia de la Digi24. Motivul pentru care a luat această decizie după 3 ani

 Cica Cristina
.

Reporterul Digi24, Teodora Iacob, și-a dat demisia de la Digi 24 și a dezvăluit și motivul pentru care a luat această decizie la 3 ani de la angajare!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Teodora Iacob și-a dat demisia de la Digi24 și a ținut să sublinieză că întreaga experiență a fost minunată, pe parcursul căreia a avut multe de învățat.

„O experiență frumoasă pe care o închei! Pozele și cuvintele nu sunt de ajuns.. Au fost 3 ani plini, încărcați, în care am învățat enorm. Mă bucur tare mult că am făcut parte din echipa Digi24 și le mulțumesc tuturor! Pentru cine nu știe, muncă de televiziune e o muncă în echipa: reporteri, operatori, editori de montaj, editori, producători, oamenii care coordonează ziua și redacția!

Citește și: Stefan Bănică Jr vorbește în premieră despre viața de familie:„Pandemia mi-a dăruit timp cu fiul meu, Alexandru'. Cum se înțelege Lavinia Pârva cu ceilalți doi copii ai artistului / EXCLUSIV

Le mulțumesc tuturor și chiar simt că pornesc pe un nou drum cu un bagaj mare și extrem de folositor în ce îmi propun să fac mai departe! Mulțumesc și celor care m-au urmărit și sper să fiți alături de mine și în proiectele următoare”, a transmis Teodora Iacob.

Citește și: Designerul Mihai Albu și Nicoleta Voicu, fosta iubită a lui Gheorge Turda, au avut o relație:„Dacă nu eram amândoi după niște eșecuri….'

Teodora-Iacob-1Teodora-Iacob-1

Teodora Iacob: „Proiectul este gândit în mai multe etape”

Jurnalista a anunțat și motivul pentru care a plecat de la Digi24: și-a făcut propriul site de știri, propunându-și să abordeze problemele legate de mediu nu doar din țară, ci și din Europa.

Citește și: Raed Arafat și Nelu Tătaru, noi restricții din cauza creșterii cazurilor de COVID-19!Care sunt măsurile impuse

„Am plecat de la Digi24 cu un bagaj enorm de cunoştinţe şi pentru asta sunt recunoscătoare. Proiectul pe care l-am început acum este gândit în mai multe etape. Mi-am dat seama, în timp, că mulţi oameni nu ştiu cum să se comporte responsabil cu mediul înconjurător şi nu înţeleg toate fenomenele la care asistă', a declarat Teodora Iacob, pentru Paginademedia.ro.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton