Designerul Mihai Albu și Nicoleta Voicu, fosta iubită a lui Gheorge Turda, au avut o relație: "Dacă nu eram amândoi după niște eșecuri...."

 Cica Cristina
.

Cine ar fi zis că, la un moment dat, Mihai Albu și Nicoleta Voicu au fost la un pas de a forma un cuplu! Cei doi fac dezvăluiri suprinzătoare cu privire la momentul în care s-au apropiat, după ce amândoi suferiseră în dragoste.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mihai Albu și Nicoleta Voicu s-au cunoscut într-o perioadă în care amândoi treceau prin dezmăgiri în dragoste. S-au apropiat după ce Nicoleta Voicu, fosta parteneră a lui Gheorghe Turda, a venit la atelierul lui, având tot atunci ocazia de a-l cunoaște pe omul din spatele designerului.

Citește și: Anda Adam, adevărul despre căsnicia cu Sorin și zvonurile că ar divorța:„Oamenii se mai și ceartă. Nu sunt de acord cu un mariaj doar de dragul copilului' / EXCLUSIV

„L-am contactat, am mers pe atelier, iar acolo intri și nu-ți vine să mai ieși. Te cuceresc toate creațiile. Mi-a recomandat el o pereche de pantofi și apoi am zis că noi fetele avem nevoie și de alte accesorii și au mai fost și alte episoade. M-a impresionat Mihai cu destăinuiri de suflet pe care nu le pui pe pragul oricui', a declarat Nicoleta Voicu la TV.

Citește și: Mama lui Mihai Mitoșeru a dezvăluit motivul pentru care Noemi și fiul ei s-au despărțit:„Au fost împreună la restaurant, dar…'

Mihai Albu: „Ne plângeam unul pe umărul celuilalt”

La rândul lui, a vorbit și Mihai Albu despre legătura cu Nicoleta Voicu, oferind mai multe detalii despre momentul în care s-au cunoscut și cum a evoluat relația lor.

„Într-adevăr, atunci când a venit pentru prima oară, am ajuns să ne mai povestim una alta și m-a prins într-o perioadă în care eram destul de stresat. Cred că s-a întâmplat în 2014 sau 2015, oricum era după divorțul meu. Ne plângeam unul pe umărul celuilalt. Chiar am avut multe să ne spunem și a fost o perioadă atât de frumoasă. Dacă nu eram amândoi după niște eșecuri, cred că s-ar fi legat mai bine. Au trecut anii, atunci a fost un moment', a spus și Mihai Albu la rândul lui.

1Mihai-Albu-si-fiica-lui-11Mihai-Albu-si-fiica-lui-1

Citește și: Sânziana Buruiană a născut. Primele imagini cu cea de-a doua fetiță a vedetei:'Are fața lui Zuluf când era mic'

Nicoleta Voicu, despărțire cu scandal de Gheorghe Turda

Reamintim că ultima despărțire a Nicoletei Voicu de Gheorghe Turda s-a terminat cu scântei, artistul înfuriindu-se din cauza faptului că fosta lui parteneră a oferit detalii despre relația lor.

Mai mult, acesta i-a adresat o notificare fostei sale iubite, fiind hotărât chiar să meargă mai departe!

Citește și: Radu Banciu pleacă de la B1 TV, după 10 ani.La ce post TV îl vei putea vedea, în curând

Da i-am făcut pentru că nu se potolește! Și un om care nu e cuminte și nu disciplinat și obraznic cu mine. E a doua notificare pe care i-o adresez, iar dacă nu se potolește ne vedem la tribunal. Nu se poate ca la pretenția unei fete cu școală, cu o anumită pregătire profesională și în muzică, să spui în presă așa ceva. Sunt niște relații care au fost între doi parteneri. Nu mai merge treaba, nu mai merge, la revedere. Comentează și niște intimități din familie și de copiii mei și de nepoții mei. Nu se face așa ceva. Trebuie să știe lumea ce a fost între noi, într-o relație de prietenie. Nu se poate asa ceva.’, a declarat Gheorghe Turda la Antena Stars.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton