Gabriela Firea s-a tuns scurt, după ce a pierdut alegerile. Fostul edil și-a schimbat complet look-ul

 Stamen Diana
.

Gabriela Firea s-a tuns scurt, după ce a pierdut alegerile la Primăria Capitalei. Fostul edil a simțit nevoia unei schimbări complete de look, iar transformarea ei nu a trecut neobservată.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Campania din ultimele luni i-a dat mari bătăi de cap fostei prezentatoare TV. Gabriela Firea s-a tuns scurt, după ce a pierdut alegerile din acest an. Cel mai probabil, fostul edil a vrut să bifeze o schimbare, după eșecul pe care l-a avut.

Gabriela Firea s-a dedicat politicii, după ce a decis să părăsească definitiv televiziunea. A luptat mult să rămâna Primar General, însă oamenii l-au ales în acest an pe Nicușor Dan.

Fosta vedetă de la Antena a renunțat la părul lung și a decis să-și schimbe complet look-ul. Gabriela Firea s-a tuns scurt și a optat pentru un bob, însă și-a păstrat culoarea părului.

Citește și: Ce salariu avea Gabriela Firea la Primăria Capitalei. Averea pe care o are cu soțul ei, Florentin Pandele, este una impresionantă!

Gabriela-Firea-s-a-tuns-scurt-2Gabriela-Firea-s-a-tuns-scurt-2

Ce funcție va avea Gabriela Firea, după ce a pierdut postul de primar al Capitalei

Gabriela Firea a anunţat, după înfrângerea de la alegerile locale, că se va bate în continuare pentru Bucureşti din postura de parlamentar.

„Eu o să mă bat în continuare pentru Bucureşti din postura de parlamentar. Voi fi un parlamentar activ, nu ca domnul Nicuşor Dan, care aşa cum a chiulit din Consiliul General, aşa a chiulit şi în mandatul de parlamentar. Avem câteva idei de legi cu care să mergem în Parlament. Faptul că unii dintre noi nu mai sunt primari nu înseamnă că nu ne vom implica. Dincotră ne vom implica mai mult’, a declarat Gabriela Firea marţi la sediul PSD.

Citește și: Gabriela Firea și Simona Gherghe au rupt prietenia, după 20 de ani!Răzvan Săndulescu, soțul vedetei TV, a fost șeful de campanie al lui Nicușor Dan

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton