Drama neștiută a lui Constantin Zamfirescu, actorul din serialul Trăsniții, care se luptă cu cancerul: a suferit un AVC și i-a murit un copil

 Lupescu Anca
.

Vestea că actorul Constantin Zamfirescu se luptă cu cancerul a fost una extrem de șocantă pentru toți colegii lui de breaslă, dar și pentru fanii care l-au urmărit în serialul Trăsniții. Viața actorului a fost plină de evenimente tragice și drame care l-au pus la tot felul de încercări, care mai de care mai dificile.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Acum, actorul face un apel disperat la oamenii care îi pot dona sânge, asta pentru că se confruntă cu o operație în care i se va extirpa un rinichi, din cauza cancerului.

„Am nevoie de sânge. Orice grupă. Nu aș fi vrut să fac asta! Nu v-aș fi scris nimic despre situația prin care trec, dar urmează sa fiu supus unei intervenții chirurgicale de extirpare a unui rinichi. Am fost diagnosticat cu cancer.
O astfel de operație este mare consumatoare de sânge, iar perioada asta este una de mare carență în rezervele de sânge. Corpul medical mi-a cerut să găsesc măcar un donator care să facă acest gest umanitar. Oricine va dori sa facă asta, va trebui să specifice că donează pentru mine și spitalul Carol Davilla.
Donarea se poate face la 
Centrul de Transfuzie de pe lângă Calea Victoriei. Cuvintele de mulțumire nu vor fi îndeajuns cât să exprime gratitudinea mea. Sunt deja internat, iar luni voi fi operat. Și sunt mulți ca mine care au nevoie. Eu am A2', a scris actorul pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Lidia Buble a fost victima bullying-ului, dar nu are complexe și nu vrea sub nicio formă să se opereze: „Mă simt nemaipomenit în pielea mea'/ EXCLUSIV

Nu își poate folosi decât jumătate din capacitatea creierului

În urmă cu câțiva ani, Constantin Zamfirescu a făcut declarații despre starea lui de sănătate. Se pare că acesta își poate folosi doar jumătate din capacitatea creierului, fiind victima unui malpraxis,  la naștere.

Citește și: Cum arată Andreea Esca, după ce s-a vindecat de coronavirus. A slăbit, dar nu și-a pierdut zâmbetul

Medicii care o asistau pe mama sa nu i-au acordat atenția cuvenită, aceștia grăbindu-se să petreaca de Revelion. „Am un accident vascular cerebral din naştere şi jumătatea mea dreaptă cerebrală este afectată. Am o semipareză. În condiţiile acestea jumătatea stângă a preluat funcţiile şi se chinuie să mă ţină în viaţă şi să mă ajute să fac tot ceea ce fac', a povestit Constantin Zamfirescu. 

Citește și: Larisa suferă cumplit după ce a fost înșelată! Copiii lui Alin Oprea nu vor să mai audă de tatăl lor: ‘Nu ştim ce i-a făcut amanta, dar parcă e venit de pe altă lume’

Actorul a vorbit și despre modul în care acest accident și-a pus amprenta asupra copilăriei sale, dar și a vieții de adult, având mari probleme de coordonare.

„M-am săturat! Sunt o persoană cu handicap. Nu-mi e rușine să afirm asta, pentru că nu e alegerea mea. Am fost vârât cu forța în această lume și am crescut cu ideea că sunt deosebit de ceilalți. Deosebit în rău. Un copil care nu puteam alerga la fel de repede ca ceilalți, nu prindeam mingea la fel de bine, nu știam să driblez, să jonglez. Eram postat doar în poartă, ținta șuturilor bombă. Sunt stângaci. Stângaci, nu neîndemanatic, pentru că toată partea mea dreaptă este bușită de la naștere de niște medici care voiau să petreacă noaptea de Revelion nestingheriți. Am murit la naștere. Am revenit, însă… Am petrecut un sfert din copilărie prin unități medicale', a susținut Constantin Zamfirescu în cadrul unei emisiuni tv.

Primul lui copil a trăit doar câteva zile

Totuși, asta nu a fost singura încercare dificilă din viața actorului. Primul său copil, o fetiță, a trăit doar câteva zile: „Primul copil este un îngeraş, o cheamă Anastasia. S-a născut vara, pe 4 august, şi s-a stins pe 23 august. A fost un copil frumos, dar pe genul pe deasupra măr frumos, înăuntru găunos. S-a întâmplat ceva în timpul sarcinii… Anastasia a fost afectată de două virusuri, toate organele erau bolnave', a declarat el.

La ce tertip a apelat Monica Bârlădeanu, la 16 ani, pentru a se angaja ospătăriță: „Mi-am pus șosete în sutien și…”

Cealaltă fetiță, Sara, s-a născut cu o malformaţie

Actorul și soția lui au mai avut doi copii, o fetiță și un băiat, micuța născându-se, însă, cu o malformație:

gogoasa-trasnitii-doliu-televiziune-24308gogoasa-trasnitii-doliu-televiziune-24308

„David a venit la vreo doi ani diferenţă, a fost o perioadă grea, cu multe tratamente, dar, într-un final, Gabriela a născut un băiat sănătos. Cea mică, Sara, s-a născut cu o malformaţie, o tumoare, iar medicii nu au găsit vreo explicaţie. E un limfangiom, o hipertrofiere a vaselor şi a ganglionilor limfatici din obrazul drept şi din buza superioară dreaptă. Acestă malformaţie se dezvoltă de regulă la gât, se umflă ca o guşă, sau la limbă, şi atunci e mai grav pentru respectivul copil deoarece nu mai poate să respire, să mănânce. Al fetiţei mele e în obraz şi, cu cât creşte în dimensiuni, se mai estompează din malformaţie. E o problemă de estetică, nu de suferinţă fizică', a dezvăluit Constantin Zamfirescu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton