Melania și Donald Trump, fotografiați fără mască, în mulțime. Petrecere de Halloween la Casa Albă, fără respectarea măsurilor din pandemie

 Cica Cristina
.

Cu o săptămână înainte de Halloween, la Casa Albă a avut loc petrecerea dată în cinstea acestei sărbători. Melania și Donald Trump au găzduit evenimentul, fără însă a respecta regulile impuse în pandemie. Cei doi soți nu au purtat mască!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Petrecerea de Halloween din fiecare an nu a fost anulată pe fondul pandemiei de coronavirus. Până la urmă tradiția se respectă încă din 1958. S-au limitat anumite activități însă evenimentul a fost găzduit, ca în fiecare an, de președintele SUA și Prima Doamnă.

S-au respectat, în mare parte, dar nu în permanență, măsurile de distanțate socială, cuplul prezidențial nu a mai oferit anul acesta bomboane copiilor și a urmărit parada costumelor de la depărtare. Cu toate acestea, au omis un detaliu extrem de important, în contextul crizei actuale: nu au purtat mască.

Citește și: Mihaela Rădulescu, detalii neașteptate despre fiul ei, Ayan:„Descoperă iubirea, îmi povestește tot și mă topesc de drag'/ EXCLUSIV

Micuții și-au luat dulciurile dintr-un loc special amenajat. Din întreaga mulțime, doi copii au fost remarcați pentru costumele lor de către liderul american. Motivul? Erau costumați în cuplul prezidențial, ceea ce normal a atras atenția președintelelui.

Citește și: Motivul pentru care Bebe Cotimanis a plecat de la ProTV, după 25 de ani:'Contractele au devenit mai subţiri, iar eu nu am acceptat chestia asta'

Intrarea Casei Albe, a fost decorată special pentru ocazie, iar alte două momente favorite în acest an au fost piesele din „Game of Thrones' şi „Phantom of the Opera', potrivit Spynews.

Melania și Donald Trump au avut coronavirus

Președintele american Donald și Melania Trump, soția lui, au fost testați pozitiv cu coronavirus! Anunțul a fost făcut la momentul respectiv pe Twitter de însuși președintele statelor Unite.

„În această seară, Prima Doamnă și cu mine am fost testați pozitiv la COVID-19. Vom începe carantina și recuperarea imediat. Vom trece prin asta împreună’, a scris Donald Trump pe contul său de Twitter.

Și Melania Trump a anunțat pe pagina ei de Twitter că, „după ce prea mulți americani au trecut prin asta în acest an, președintele și cu mine vom intra în carantină acasă, după rezultatul pozitiv la COVID-19′.

Citește și: Whats Up și-a cerut iubita în căsătorie cu un inel de logodnă ieșit din comun:„Îmi doresc trei copii cu Alice!'

Fiul lui Donald Trump, infectat cu COVID-19

La rândul lui, Barron Trump, fiul cel mic al președintelui Donald Trump, a fost testat pozitiv pentru coronavirus. Prima Doamnă a Statelor Unite a fost cea care a făcut anunțul.

Citește și: Ce este Halloween-ul. Totul despre sărbătoarea americană:tradiții și superstiții

Prima Doamnă a vorbit despre simptomele pe care le-a avut la infectare și ce a făcut pentru a se vindeca. Spre deosebire de Donal Trump, care a fost supus unui tratament mai puternic, Melenia s-a bazat pe un complez de vitamine și o alimentație sănătoasă. S-a confruntat cu dureri de cap, oboseală și tuse, însă a reușit să se pună destul de repede pe picioare.

Citește și: George Pușcaș s-a despărțit de iubita lui, după un an și jumătate de relație.Fotbalistul este din nou singur

Donald Trump hosts a Halloween event at the White HouseDonald Trump hosts a Halloween event at the White House

Fiul lui Donald Trump în vârstă de 14 ani nu a experimentat simptome prea agresive, având un sistem imunitar puternic.

„Vreau ca oamenii să știe că înțeleg cât de norocoasă este familia mea pentru că a primit acea îngrijire de care am beneficiat noi.’, a mai transmis Melania Trump.

În egală măsură, Prima Doamnă a încurajat oameni să poarte mască și să respecte regulile de distanțare.

Citește și: Solistul trupei Taxi, poezie pentru cei care nu poartă mască, după declarațiile controversate ale lui Dan Bittman:„Nu-s toţi deştepţi ca tine'

Sursa foto: Profimedia, Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton