Drama neştiută a lui Horia Brenciu. Artistul şi-a pierdut mama când avea 11 ani: „Amintirile te învăluie și te doboară!”

 Dumba Gabriela
.

Puţini dintre cei care îl văd acum cu zâmbetul pe buze ştiu că Horia Brenciu trăieşte de 36 de ani cu o mare gaură în suflet, cauzată de pierderea mamei sale. Artistul avea doar 11 ani atunci când mama lui s-a stins din cauza cancerului, iar el a rămas doar cu tatăl său, fiind nevoiţi amândoi să ia viaţa în piept cu bune, dar mai ales, cu rele.

cu-cese-ocupa-sotia-lui-horia-brenciu-2cu-cese-ocupa-sotia-lui-horia-brenciu-2

 „Cu cât eşti mai mare în vârstă, cu atât gaura şi drama şi amintirile te învăluie şi te doboară.  E ca şi când vârsta este direct proporţională cu gaura în suflet. La 11 ani nu aveam prea multe amintiri cu mama, dar simţeam că pierd ceva important. Nu am avut timp să o jelesc. Pe  mine mă încarcă de fiecare dată când văd familii, când văd filme de dragoste, când văd copii şi mame unii lângă alţii. De fiecare dată îmi place imaginea asta, probabil e o repercusiune a copilăriei…', a declarat Horia Brenciu pentru lizetaoprea.ro, referindu-se la mama lui, Marinela, soprană la Teatrul Muzical la Braşov.

La doar 11 ani, Horia Brenciu s-a maturizat brusc şi jocurilor copilăriei le-au luat locul treburile de om mare, pe care era nevoit să le facă. Tatăl său nu reuşea să se descurce singur şi Horia şi-a luat obligaţia de a-l ajuta în treburile casnice. Pe cât de greu i-a fost atunci, pe atât de mult l-a ajutat acea perioadă să fie adultul responsabil de astăzi pe care nu-l sperie munca.

„După ce a murit mama, şi eu, şi tata a trebuit să ne dublăm sarcinile. Nu a trebuit să ne invite cineva: «Haideţi, spălaţi şi voi rufele?». Nu. Ne-am dat seama că noi trebuie să facem demersul acesta pentru că altfel nu puteam să trăim mai departe. Cred că de atunci am rămas cu chestia asta: când e vorba de muncă nu sunt sclifosit şi nu fac fiţe, dau drumul la acţiune. Nu am timp de lamentări”, a spus Horia Brenciu într-un interviu pentru life.ro.

La 47 de ani, artistul are patru copii – un copil biologic cu soţia sa, unul înfiat şi alţi doi copii ai nevestei din relaţii anterioare.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton