Madonna are o relație serioasă cu un dansator cu 40 de ani mai tânăr. Băiatul are vârsta fiicei ei, Lourdes

 Oana Popoiag
.

Madonna a fost dintotdeauna regina extravaganțelor și puține lucruri te mai șochează la ea. Dar ce ziceți de un iubit cu aproape 40 de ani mai mic? Artista are o relație cu un dansator de 25 de ani, care este cu doar doi ani mai mare decât fiica acesteia, Lourdes. Recent, Madonna și fiica sa au ieșit la un double date cu iubiții.

Madonna are 61 de ani și o istorie întreagă de excentricități. Puține lucruri te mai pot uimi când vine vorba de spectaculoasa artistă, care le-a încercat la viața ei pe toate. Se pare că nici vârsta nu i-a domolit focul lăuntric inegalabil. Pe lângă faptul că are în continuare energie cât 1000, Madonna a început o relație cu un dansator în vârstă de 25 de ani. Mai precis, tânărul Ahlamalik Williams este cu 36 de ani mai mic decât ea și cu doar doi ani mai mare decât fiica acesteia, Lourdes Leon.

Madonna, iubit cu 40 de ani mai tânăr

Se pare că relația merge din ce în ce mai bine, căci cei doi au fost surprinși recent de paparazzi îmbrățișați, în timpul unei escapade unde nu au plecat singuri, ci cu Loures și iubitul ei. Se poate spune că mama și fiica au iubiți de aceeași vârstă, cu care organizează ieșiri în cuplu.

Foto: Hepta, Profi Media

MadonnaMadonna
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton