Opt ani de când s-a sinucis Mălina Olinescu. De ce a făcut artista gestul fatal

 Oana Pantazi
.

Acum opt ani, pe 12 decembrie 2011, Mălina Olinescu a ales să-și pună capăt zilelor în condiții dramatice – artista s-a aruncat de la etajul 6 al blocului în care locuia, cu puțin înainte de a împlini 37 de ani. Iată de ce a făcut gestul fatal!

„Pot să zbor, dacă vreau, ating un nor. Sunt un fulg aprins de dor sunt cuvintele piesei care s-a dovedit premonitorie pentru Mălina Olinescu, artista punându-și capăt zilelor acum 8 ani, chiar înaintea Sărbătorilor de iarnă…

Mălina Olinescu a murit la fel ca tatăl ei…

Pentru Doina Olinescu, mama fetei cu voce de aur, a fost un șoc imens, cu atât mai mult cu cât și soțul acesteia Boris Olinescu, tatăl Mălinei, un reputat actor al anilor ’60, a murit în același fel, în 1981. După ce a aflat că soțul ei a căzut de la etajul 10, 30 de ani mai târziu, ca într-un deja-vu sinistru, artista a fost înștiințată că fiica ei s-a aruncat de la etajul 6 al blocului în care locuia!

Divorțul a aruncat-o în brațele depresiei

În 2000, Mălina Olinescu era îndrăgostită și super fericită. Atunci spunea: „Mi-am dorit să mă căsătoresc cu un om deosebit și l-am găsit”. Artista a fost măritată, între 2000 și 2007, cu Dan Stesci, compozitor al trupei Compact, dar lanțul de iubire s-a rupt la un moment dat, iar la divorț, motivul invocat de soțul ei au fost crizele de personalitate' ale Mălinei.

„În ultimii trei ani, ne-am certat mereu, iar în casă era o tensiune insuportabilă!”, spunea Dan Stesci.

Divorțul a aruncat-o pe artistă în depresie. „Nu a suportat această dezamăgire în dragoste şi aflasem că a încercat să se sinucidă cu pastile. În acea perioadă, vreo două luni, Mălina nu a dat pe la facultate. Când a revenit, slăbise şi era apatică”, declara la vremea respectivă, pentru „Click”, Ioana Popescu, fostă colegă de facultate a Mălinei. după ce depresia i s-a accentuat, Mălina a cerut ajutor specializat:

„Nu-şi lua întotdeauna tratamentul. Era prăbuşită psihic şi stătea mai mult pe internet”, a povestit pentru sursa mențonată un apropiat al artistei.

Nu a putut trece peste despărțirea de iubitul ei

Ulterior, Mălina a trăit o poveste de iubire alături de Sebastian Truță, însă, se pare, despărțirea de acesta, pe background-ul unui psihic instabil, ar fi fost unul dintre motivele deciziei fatale luate de artistă. La 5 minute după ce și-a sunat iubitul, cu care se certase cu o zi înainte, pentru că acesta nu i-a răspuns, Mălina Olinescu a ales să încheie socotelile cu viața…

„S-a certat cu iubitul ei. Ea era o perfecţionistă, îşi dorea perfecţiunea şi pe plan sentimental, şi nu o putea obţine. În rest, era împlinită pe plan profesional. Acum era cu un băiat, de vreo doi-trei ani. Era o persoană consecventă, nu căuta relaţii pe bani, voia copii, era tristă că avusese o sarcină extrauterină. Planul sentimental era nemulţumirea ei. Ultima oară am văzut-o acum două zile. Era fericită total, m-a invitat în casă, mi-a arătat că renovase. Şi, din senin, a apărut o ceartă cu iubitul şi nu a mai făcut faţă”, povestea Călin Geambașu, prietenul artistei, la vremea respectivă.

Era depresivă și din cauza carierei

În apartamentul Mălinei Olinescu au fost găsite medicamente, dar și mai multe sticle cu alcool consumate, printre care vin, whisky și șampanie, și mai mult ca sigur artista a făcut un cocktail care i-a încetinit reflexele, dar și judecata. Pe de altă parte, deși apropiații susțineau că, din punct de vedere profesional, Mălina Olinescu era o femeie împlinită, lucrurile nu stăteau chiar așa: artista era departe de succesul inițial din Școala Vedetelor și, probabil, trăia o dramă și din acest motiv, la fel cum s-a întâmplat și cu Mădălina Manole

Nu a fost vorba de o sinucidere din motive sentimentale, pentru că a mai trecut printr-o despărțire și nu s-a sinucis. Motivul real e că nu mai era căutată și se simțea inutilă, viața ei fiind muzica. E o mare pierdere, pentru că avea o voce foarte bună, declara, la vremea respectivă, liderul Compact, Paul Ciuci, pentru cancan.ro

Foto: Facebook


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton