Drama neștiută a lui Bebe Cotimanis: "Când am împlinit 13 ani, tata a murit într-un accident de mașină"

 Dumba Gabriela
.

Bebe Cotimanis a vorbit, recent, despre una dintre dramele vieții sale, pe care puțină lume o știu. Actorul a dezvăluit că tatăl său a murit când el a împlinit 13 ani, iar mamei i-a revenit apoi povara creșterii a trei copii de una singură, rol pe care l-a „jucat” exemplar.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Arc peste timp, Bebe Cotimanis spune că mama este persoana care a avut cel mai mare impact asupra vieții sale.

„Între mama și ceilalți este o distanță enormă, în sensul că ceea ce a însemnat mama pentru mine, ceilalți au însemnat mai puțin. Când eu am împlinit 13 ani, tata a murit într-un accident de mașină, iar mama ne-a crescut.”, a declarat Bebe Cotimanis pentru revista Unica.

bebe-cotimanis-si-iubita-1024×767bebe-cotimanis-si-iubita-1024×767

Bebe Cotimanis spune că mama lui a reușit cu eforturi mari să crească singură trei copii, iar pentru asta o iubește și o respectă dincolo de cuvinte.

„Se ocupa cu croitoria, dar era croitoreasă de lux – Irina Loghin și acum poartă din rochiile făcute de ea! Mama ne-a păstrat în școală pe toți trei copiii: eu, Mircea și Laurențiu. Mircea este un cameraman renumit și foarte bun la Pro TV. Laurențiu a fost director de imagine la Televiziunea Română – a ieșit de curând la pensie.

Toți am fost păstrați în școală, grație mamei, care ne-a crescut cu acul de cusut și ață. Pe mine m-a ținut foarte aproape de ea, că uneori o ajutam să mai însăileze, să mai croitoricească, să mai măsoare. Numai eu știu câte rochii am îmbrăcat, ca să poată să tragă tivul drept jos! Eram modelul ei', a mai declarat Bebe Cotimanis.

Citește și:

Gheorghe Gheorghiu se însoară din nou, la 66 de ani! Cine e femeia care l-a făcut să spună adio burlăciei

Cum se înțelege Andreea Marin cu mama iubitului ei, Adrian Brâncoveanu: „Așa cum este într-o familie”

A murit Lin Qi, producător Netflix. Avea 39 de ani și a fost otrăvit cu ceai

Ce lecții a învățat Bebe Cotimanis de la mama lui

„Eram student la Construcții, 1977, după cutremur. Eram la seral – am vrut să muncesc, să o ajut pe mama. După șase luni de studenție, am anunțat-o pe mama că nu mai vreau să merg la facultate, pentru că nu îmi place viața de șantier. Ea era la mașina de cusut și muncea. I-am zis: „Mamă, eu nu mă mai duc la Construcții, pentru că nu cred că ăsta e drumul meu în viață'. Mama cosea în continuare.

Eu am ieșit din cameră, să nu văd cât de afectată e și cum o să plângă. Iar ea strigă de dincolo de ușă: „Hai, vino-ncoace!'. Și cu un zâmbet mare m-a luat în brațe și mi-a spus: „Te iubesc, pentru că procedezi exact cum am vrut eu să procedez toată viața! În viață să faci numai și numai ceea ce îți place! Mă bucur că m-ai anunțat, dar puteai să renunți oricum. Și știi de ce, Bebe? Pentru că e viața ta!'.„, își amintește actorul.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton