Horoscopul lunii ianuarie. Zodiile care vor avea noroc în dragoste și la bani la început de an

 Cica Cristina
.

Horoscopul lunii ianuarie vine cu vești bune, dar nu pentru toate zodiile. Iată ce prezic astrele pentru prima lună din 2021!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Horoscop ianuarie – BERBEC

Ai nevoie de liniște și relaxare mai mult ca niciodată! Este un moment foarte bun pentru a-ți încărca bateriile, pentru că te așteaptă un an plin de provocări și proiecte care au nevoie de implicare 100%. Citește, dormi, fă sport și… cam atât, nu te extenua!

Horoscop ianuarie – TAUR

Rezervă luna ianuarie pentru prieteni și familie! Nu este recomandat să investești energie în relațiile amoroase, ia o pauză de la acest capitol și lasă pentru mai târziu negocierile cu indecisul Cupidon. Puneți cariera pe locul doi și ai grijă mai întâi de sănătate!

Horoscop ianuarie – GEMENI

Ai o treabă mai importantă decât pare în ianuarie: elimină oamenii toxici din jurul tău, detașează-te de situațiile care îți consumă energia și lasă în schimb starea proastă și gândurile negative. Odată ce faci loc, vor apărea oamenii buni, de care ai nevoie!

Horoscop ianuarie – RAC

Ianuarie nu începe foarte bine pentru tine, dar poți privi asta ca pe o perioadă în care se sparg toate relele pentru a-ți lăsa, apoi, un an minunat. Sensibilă cum ești, este posibil să percepi mai puternic anumite discuții de la locul de muncă sau din relație!

Horoscop ianuarie – LEU

Adori provocările și te știe toată lumea de rege al…. zodiacului, așa că în luna asta ești și mai puternică decât de obicei. De aceea, Universul îți trimite diverse situații în care trebuie să demonstrezi cât ești de determinat să obții ceea ce îți dorești.

Horoscop ianuarie – FECIOARĂ

Te afli într-o perioadă în care îți cauți liniștea și simți nevoia să te cunoști mai bine, așa că luna asta este pentru introspecție, meditație, mișcare și tot ceea ce îți aduce fericire sufletească. Dacă ai nevoie de ajutor, cere doar. Este oricând cineva acolo, pentru tine!

Horoscop ianuarie – BALANȚĂ

Ești mai sensibilă ca oricând în luna asta și mania persecuției atinge cote uria e în situația ta. Ai impresia că toată lumea are ceva cu tine și iei personal tot ce se întâmplă în jurul tău. Nu e cazul de asemenea drame, tratează logic situațiile din jur și va fi bine!

Horoscop ianuarie – SCORPION

Nu stai bine la capitolul socializare și simți nevoia să stai la distanță de grupuri, fie și de cele formate… dintr-o singură persoană. Înțelegi ideea! Nu ai chef de nimeni și nimic, vrei doar să stai tu cu tine, în liniște, și să reflectezi asupra planurilor pentru 2021.

Horoscop ianuarie – SĂGETĂTOR

Începi anul cu un comportament foarte impulsiv, însă ai grijă, pentru că se poate întoarce împotriva ta dacă alegi să acționezi fără să gândești. Poți răni lumea din jurul tău, iar asta va avea repercusiuni, așa că ia o gură de aer când simți că vei exploda și liniștește-te!

Horoscop ianuarie – CAPRICORN

Începi anul fix cu starea aceea specifică perioadei post-Sărbători. Ești obosită, n-ai chef de nimic, nu-ți arde de socializare, n-ai planuri și nu vrei decât să dormi sau să te uiți la seriale, din zori și până-n seară. Asta nu e însă neapărat ceva rău, ai nevoie și de repaus uneori, iar acum este momentul!

Horoscop ianuarie – VĂRSĂTOR

Tu nu vezi altceva în fața ochilor decât carieră, în luna asta. Ești hotărâtă să muți munții din loc, să faci ce n-ai făcut tot anul trecut, să demonstrezi cât ești de puternică. Și vei face asta, însă cu prețul sănătății dacă nu pui frână când este cazul. Ai energie, dar nu abuza!

Horoscop ianuarie- PEȘTI

Vei simți că știi exact ce vrei de la viață și fiecare pas pe care îl faci va fi în acord cu Universul! Ai toate șansele să-ți schimbi viața în bine și oportunitățile apar când nu te aștepți, de unde nu sperai vreodată. Ai o energie debordantă și planetele te susțin pe deplin!

Sursa foto: pixabay.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton