Oana Roman a renunțat la verighetă! După despărțirea de Marius Elisei, vedeta va pleca din România

 Stamen Diana
.

Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit, iar vedeta a renunțat deja la verighetă. Dezamăgirea este mare, iar fiica lui Petre Roman suferă, după ce tatăl fetiței sale a părăsit-o și i-a luat afacerea cu haine pe care o aveau împreună.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Chiar înainte de Sărbători, Oana Roman anunța cu lacrimi în ochi despărțirea de Marius Elisei. Vedeta pare că nu mai vrea să se uite deloc înapoi și își dorește o viață nouă. Oana Roman a renunțat deja la verighetă, chiar dacă încă nu au semnat actele de divorț.

Oana Roman și MArius Elisei (2)Oana Roman și MArius Elisei (2)

Fiica lui Petre Roman a fost profund dezamăgită de bărbatul cu care a fost căsătorită șase ani și cu care are o fetiță. Oana Roman a început un proces lung de transformări și a uimit pe toată lumea atunci când a reușit să slăbească kilograme bune.

După despărțirea de Marius Elisei, Oana Roman vrea să părăsească țara. Se pare că vedeta a luat deja decizia și ar fi acceptat să participe la o emisiune TV care se filmează în afara țării.

Oana nu trece printr-o perioadă tocmai roz, însă este puternică și va depăși acest moment. Ciorba reîncălzită nu mai are același gust, iar ea știe asta. Nu este prima dată când se ceartă cu Marius, iar acesta pleacă de acasă. Mai ales că acum, s-a întâmplat chiar în pragul sărbătorilor. Iar Oana s-a consumat și cu mama ei care nu s-a simțit deloc bine. O veste bună însă a primit: propunere de participare la o emisiune concurs celebră. Are nevoie de ceva nou în viața ei, de ceva care să-i ocupe timpul, mintea, așa că e hotărâtă să meargă', au declarat prieteni apropiați ai vedetei pentru jurnaliștii publicației Ciao.ro.

Vedeta a dezvăluit pe una dintre rețelele de socializare că a primit șansa de a participa la un nou proiect în televiziune și cel mai probabil va semna contractul. Oana Roman nu a dat foarte multe detalii, iar acum oamenii se întreabă dacă va merge la Asia Express, Survivor sau Ferma.

'Sunt în discuții și în negocieri pentru ca, din ianuarie, să încep un proiect în televiziune. Nu este un proiect în care voi fi moderator, dar este un proiect în care voi filma foarte mult și mă veți vedea foarte des. Cred că săptămâna viitoare voi finaliza discuțiile și voi semna contractul. Așa că, avem foarte mari șanse să ne vedem din ianuarie pe televizor, cel puțin de trei ori pe săptămână. Și sunt foarte fericită că acest proiect a venit într-un moment în care chiar aveam nevoie de un proiect nou', a declarat Oana Roman într-un mesaj video publicat pe Instagram Stories.

Citește și: Andreea Bălan i-a cunoscut familia lui Tiberiu Argint.Artista a fost cu fetițele acasă la părinții lui

Citește și: Culiță Sterp va deveni tată pentru prima oară!Primele imagini cu iubita însărcinată în 4 luni

Citește și: Monica Gabor, prima fotografie de familie, cu Mr.Pink, fiul lui și Irina Columbeanu. Ce mult a crescut Irinuca!

Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit

Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit, iar el se pare că a rămas cu afacerea pe care au avut-o împreună. Vedeta a făcut anunțul pe una dintre rețelele de socializare, iar vestea a luat pe toată lumea prin surprindere.

Practic nu am avut de ales. Nu a fost decizia mea, nu a fost dorința mea. Eu am făcut tot ce am putut, ce am demonstrat că pot, am făcut-o pentru noi ca familie, n-a fost de ajuns. Am înțeles că nu se mai poate merge mai departe și o să-mi văd de drumul meu, atât din punct de vedere al vieții profesionale cât și personale. Cred că e cea mai bună decizie și cea mai corectă. Eu trebuie să mă concentrez să-mi văd de acest copil minunat pe care îl am și să-mi văd de viața mea‘, a mai spus vedeta cu lacrimi în ochi.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton